Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre iubitul ei. Cum au reacționat prietenii lui, când au aflat că tânărul are o relație cu superba actriță: “Pentru ei asta a contat, de fapt” VIDEO EXCLUSIV

Cu ce se ocupă tânărul

Cristina Ciobănașu trăiește o poveste superbă de dragoste alături de iubitul ei, Alexandru. Bărbatul este medic stomatolog. Ea ne-a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre începutul relației de cuplu pe care o are în prezent. Aceasta ne-a spus că pentru prietenii bărbatului nu a contat faptul că este celebră, ci, mai degrabă, modul în care le-a arătat că este alături de partenerul ei și în momentele mai puțin bune.

Cristina Ciobănașu, mărturisiri despre iubitul ei: “Știa că sunt actriță, știa că sunt la televizor, știa că am avut o relație lungă și foarte cunoscută”

Cristina Ciobănașu se înțelege foarte bine cu iubitul ei, Alexandru, care este medic stomatolog. Vedeta ne-a dezvăluit că vine cu un bagaj mare într-o relație, printre care două familii, astfel că un partener poate să nu reușească să înțeleagă anumite lucruri. Totuși, iubitul ei știa multe despre cea care urma să îi devină parteneră:

“Da, el este doctor stomatolog. Ne înțelegem foarte bine, totul este roz pe orizont. Eu mă cunosc foarte bine și în momentul în care l-am cunoscut pe Alex și am început o relație am știut cam ce chestii trebuie să îndeplinească un partener. Eu vin cu un bagaj destul de mare, vin cu două familii la pachet și pentru un partener care te ia în formula aceasta este greu să înțeleagă niște lucruri. Eu l-am văzut pe Alex că a înțeles din start în ce se bagă și nu a fost nevoie să discutăm prea mult. Știa că sunt actriță, știa că sunt la televizor, știa că am avut o relație lungă și foarte cunoscută. Cumva, și-a asumat toate lucrurile acestea când a intrat în relația cu mine.”

Cum au reacționat prietenii iubitului ei când au cunoscut-o

De asemenea, Cristina Ciobănașu a punctat că prietenii iubitului ei au vrut să vadă că actrița îi este alături bărbatului atât în momentele frumoase, cât și în cele mai neplăcute. Chiar dacă unii o cunoșteau de pe micile ecrane, celebritatea nu a contat, ci doar faptul că vedeta ținea foarte mult la amicul lor:

“Unii mă cunoșteau, unii nu mă cunoșteau. Pentru ei a fost foarte important că eu am fost alături de Alex în niște momente foarte dificile pentru el. Pentru ei asta a contat, de fapt. În momentul în care m-au cunoscut și au văzut cam ce fel de om sunt, lăsând celebritatea și faptul că sunt actriță și destul de cunoscută, au observat că țin într-un mod real la Alex și îndeplinesc, cumva, niște criterii demne de prietenul lor. Probabil că în momentul respectiv s-au convins că sunt ce trebuie și nu este nevoie să își facă griji. La fel au fost prietenele mele când l-au cunoscut pe el. Și-au luat toate măsurile pentru a se asigura că este ce trebuie pentru mine.”

Citește și Oana Moșneagu și iubitul ei, dezvăluiri despre începuturile relației: “Sunt atâția oameni îndrăgostiți de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mă așteptam ca lumea să comenteze” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *