Adrian Nartea, deschis în fața provocărilor după rolul din serialul ”Vlad”. Ar accepta chiar să intre în pielea unui transsexual EXCLUSIV

Adrian Nartea va juca și într-un film SF: ”Este foarte șmecher!”
Adrian Nartea, deschis în fața provocărilor după rolul din serialul ”Vlad. Ar accepta chiar să intre în pielea unui transsexual  EXCLUSIV

După terminarea filmărilor pentru serialul „VLAD” (PRO TV), Adi Nartea nu a stat degeaba, ci s-a concentrat asupra altor proiecte artistice. Actorul a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că ultimii ani au fost extrem de productivi, din toate punctele de vedere, iar acum face parte din distribuția mai multor filme. În plus, se pregătește să joace și într-o piesă de teatru.

Serialul ”VLAD” nu i-a adus lui Adrian Nartea doar recunoaștere din punct de vedere profesional, ci și apreciere din partea doamnelor și domnișoarelor. Atunci când sunt întrebate cu ce actor român și-ar fi dorit să aibă o noapte romantică, majoritatea îl indică direct pe Adi Nartea. Acest lucru îl flatează pe actor, însă ne-a mărturisit că este atât de preocupat de cele trei fete de acasă: fiicele Mara și Petra și soția lui, Alina, încât n-ar avea timp nici măcar de o întâlnire de complezență.

„Ieri am făcut babysitting de vreo 5 ore, am stat cu cea mică, astăzi (nr. joi) am fost cu cea mare la piscină, am uscat-o pe păr, am aranjat-o, am stat cu ea și în parc, iar când am ajuns acasă m-a întrebat soția dacă mă mai duc la eveniment. Ea m-a trimis”, a povestit amuzat Adi Nartea, pentru EGO.ro, completând că fetele lui îl solicită de la prima oră a dimineții până seara. „Am un orar foarte bine pus la punct, de dimineață de la 8 până seara la 10, cam așa. Cel puțin pe Mara încerc eu să o culc devreme. Pe Petra o culcă soția”.

„Mă flatează când vin oamenii și cer poze cu mine”

Lăsând gluma la o parte, Adrian Nartea are o căsnicie frumoasă alături de Alina Ferinceac și împreună au două fetițe la fel de minunate. Actorul este măgulit de faptul că are succes la public, însă este convins că lumea nu îl place doar datorită aspectului fizic, ci și din punct de vedere profesional.

„Am avut o campanie pe care am făcut-o cu niște băieți, foarte faină, la mare, unde a bătut vântul rece și nu am simțit că mă prinde soarele. M-a cam prins. Mai am un moment de plajă când o plimb pe Petra și ea doarme în cărucior și eu stau la soare, în locul meu secret. Nu e în parc. Dacă ar fi fost în parc nu dormea”, ne-a mai spus Adi despre cum decurg cele mai multe zile din viața lui.

Atunci când nu este la filmări, Nartea este în parc sau la activități cu fiica lui cea mare.

„Pe mine mă flatează când vin oamenii și cer poze cu mine, mi se pare ceva foarte drăguț. Deja copiii și soția înțeleg. Soția se oferă să facă ea poze ca să ajute să iasă bine. Singurul lucru benefic pe pandemie este că aveam mască, ochelarii de soare, șapcă și nu mă mai recunoștea nimeni. Acum însă mă mai recunoaște. Dacă îndrăznește un copil, îndrăznește tot parcul. Dacă nu eu stau autist. Încerc să evit sâmbetele, duminicile în parc, unde este multă lume”, ne-a mai spus actorul.

Pe Adrian Nartea îl tentează provocările, după ”Vlad”

Despre viața de tătic: ”Știu să prind părul, știu să fac coadă împletită. Nevoia te învață”

De ceva vreme, fiica cea mare a început să conștientizeze popularitatea tatălui ei și se mândrește atât la școală, cât și în grupul ei de prieteni că îl are acasă pe VLAD.

„Are aproape 7 ani și deja conștientizează, deja știe că tati e la televizor, că tati a fost VLAD, este VLAD, și de fiecare dată se mândrește. La grădiniță când vin să o aștept le arată fetițelor că am venit, că eu sunt tatăl ei. Înțelege. Deja a a ajuns la un alt nivel”, a mai spus actorul pentru EGO.ro.

Atât de fascinat este de fetițele lui încât nu doar că a învățat să trăiască înconjurat de roz, clame și sclipiciuri, dar știe și cum se folosesc majoritatea accesoriilor pentru fetițe.

„Nu mai am loc deloc de lucrurile lor. Locul meu este în portbagajul mașinii. Acolo am rachetele de squash. Am locul meu în dulap, unul micuț, ce-i drept, în rest toată casa este mov, roz, prințese, Barbie, agrafe. Știu să prind părul, știu să fac coadă împletită. Nevoia te învață. Când aud copilul plângând, mama lui este cu celălalt plângând, mă pun să fac coadă împletită. Că iese împletită în 4 și nu în 3 asta este partea a doua”, ne-a mai spus amuzat Nartea.

„Am mari emoții pentru piesa de teatru”

Deși îi place să petreacă extrem de mult timp cu Mara și cu Petra, Adi recunoaște că job-ul ocupă un loc important în viața lui.

„O să mă vedeți pe marele ecran pentru că am filmat în „Love Story” al lui Iura Luncașu, am filmat în filmul lui Cătălin Saizescu care este foarte drăguț. Acestea sunt filmate. Acum pregătesc un rol, fac repetiții pentru un film nou, SF, foarte șmecher, o să fie foarte tare dacă iese. Și încă un lungmetraj, de cinema, la Cluj, care este tot în pregătire”, ne-a mai spus Nartea.

Pe lângă filmele de lungmetraj, actorul se pregătește să revină și pe scena teatrului, scenă pe care nu a mai urcat din timpul facultății.

„Am avut de lucru în perioada asta și mai am. Nu vorbesc despre campaniile pe care trebuie să le fac. Mai am și o piesă de teatru, dar despre ea nu vreau să vă povestesc pentru că o să fie mai la toamnă, spre iarnă. Am mari emoții pentru piesa de teatru. Singurul teatru pe care eu l-am făcut a fost Cehov la Școala Populară de Arte. De atunci nu am mai făcut teatru. Abia aștept”.

Pe Adrian Nartea îl tentează provocările, după ”Vlad”

„Eu la bază sunt tot timpul băiat bun. În producțiile astea noi tu decizi dacă este personaj negativ sau pozitiv”

Până la piesa de teatru, Nartea face repetiții pentru un film SF, o producție pe care o așteaptă cu nerăbdare, mai ales că este cu totul diferită față de ceea ce a interpretat până în momentul de față.

„Eu la bază sunt tot timpul băiat bun. În producțiile astea noi tu decizi dacă este personaj negativ sau pozitiv. Cel puțin în povestea asta SF pe care o facem nu pot să-ți zic exact cum e. E o provocare pentru mine. Nu știu dacă ar fi ceva ce nu aș face. Sincer. Depinde de miză, depinde de rol, depinde de producție, depinde de cât de mult rezonează cu mine. Adică provocările îmi plac foarte mult și vreau să le fac. Deci e greu de spus. Atât timp cât este de bun-simț și face sens pentru mine aș accepta chiar și un rol de trans”, a mai declarat amuzat Adi Nartea pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *