Adrian Nartea revine în forță în 2024. Ce surprize are pentru fani: ”Un proiect mare care s-a așteptat de anul trecut” VIDEO EXCLUSIV

”Avem deja un an și ceva cu ”O noapte furtunoasă” și în continuare este mare cerere”

Adrian Nartea a fost atât de tare atras de zona de teatru încât publicul a crezut că nu îl va mai vedea prea curând într-un alt proiect de televiziune sau lungmetraj. Lucrurile nu stau deloc așa, căci actorul a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că în 2024 pregătește proiecte noi și că lumea îl va vedea și în altă postură decât cea din piesa ”O noapte furtunoasă” pe care o joacă la TNB de mai bine de un an.

”Chiar dacă sunt TV, chiar dacă sunt cinema, o să fie bine”

După rolul din serialul ”VLAD”, Adrian Nartea nu a mai fost văzut în niciun proiect de televiziune sau lungmetraj, spre disperarea fanilor. Actorul s-a focusat mai mult în zona de teatru, având un real succes cu piesa ”O noapte furtunoasă”, pe care o joacă pe scena Teatrului Național București, dar și prin țară.

Lucrurile s-au schimbat pentru el, iar la finelele anului trecut a apărut pe marile ecrane cu filmul ”Visul”, urmând ca anul acesta să filmeze pentru alte două producții.

”Știi cum a fost luna decembrie? Numai drumuri am făcut prin toată țara. A fost haos. Chiar vorbeam cu un coleg și îi ziceam că parcă am fost în transă. Toată luna decembrie a fost atât de plină încât nu știu cum m-am descurcat. Dar a fost bine până la urmă, cu uite am ajuns în ianuarie”, ne-a declarat Adi Nartea.

Citește și: Adrian Nartea, la un pas să nu fie recunoscut de fiicele lui. „Trebuie să vă obișnuiți cu Chiriac din O noapte furtunoasă”. Prin ce schimbare de look a trecut VIDEO EXCLUSIV

Chiar dacă nu a filmat în penitenciarul Rahova, asemenea multor actori din distribuția filmului ”Visul”, Adrian Nartea declară că nu este deloc străin de această experiență, căci a filmat destul pentru serialul ”VLAD”, ba chiar în locuri în care spera și speră să nu ajungă vreodată.

”În ”Visul”, părțile mele au fost filmate în teatru și nu atunci nu am avut treabă cu penitenciarul. Eu la penitenciar am filmat cu ”VLAD”. Am filmat mult acolo cu ”VLAD”. Experiența este una wow, adică este o amintire pe care nu o să uit niciodată, în lumea aia, în zona aia, este cu totul altceva.

La ”Visul” este prima dată când filmează un lungmetraj în Penitenciarul Rahova, în ”VLAD” am filmat în Rahova, dar am filmat și la Jilava. Adică am filmat în Fortul 13, care este wow, acolo este ”încărcătură”. E regimul semi-deschis, pentru că numai acolo ai voie, însă povestea din ”Visul” este una reală și cel care a scris scenariul, practic a pățit o parte din treaba asta”, a mai povestit actorul.

Adrian Nartea nu are timp fizic să apară într-un reality show

Cel puțin prima jumătate a anului 2024 este plină din punct de vedere profesional pentru Adrian Nartea, care se pregătește să reia filmările și să apară din nou în fața publicului său.

”Fiind început de ianuarie, am un proiect mare care s-a așteptat de anul trecut, care dă semne că s-ar materializa anul acesta, și alt proiect de care nu pot să povestesc neapărat acum, dar sunt două proiecte mari. Cel puțin în prima jumătatea anului, până în vară, or să fie astea două destul de mari”, a mai completat actorul.

Pe de altă parte, deși a fost ofertat de-a lungul timpului, iar la un moment dat chiar s-a arătat dispus să meargă și către zona de reality show-uri sportive, în momentul de față agenda nu îi prea permite să abordeze și un astfel de format.

”E o artă să bagi sportul în creație, dar nu, proiectele despre care vă vorbeam sunt preponderente artistice. Să sperăm că o să fie bine. Chiar dacă sunt TV, chiar dacă sunt cinema, o să fie bine. Îmi plac provocările de genul acesta, îmi plac foarte mult, singura chestie este că acasă este un reality show cu fetele, cu nevasta, și atunci lucrurile sunt destul de provocatoare ca eu să plec. Dar nu pot să zic că aș refuza. Adică este de văzut. Este de cum te prinde”.

Citește și: Greșeala făcută de Adrian Nartea în serialul ”VLAD” care i-a rămas și acum în memorie: ”Nu și-a dat nimeni seama” VIDEO EXCLUSIV


Până când se vor concretiza proiectele din televiziune și marele ecran, fanii îl pot vedea pe Adrian Nartea în continuare la teatru, căci piesa ”O noapte furtunoasă” se joacă în continuare și pare că și anul acesta va avea la fel de mare cerere.

”Am la teatru acum pe 24 și pe 29 ianuarie. La TNB avem ”O noapte furtunoasă”. Se vinde în continuare, adică este aproape sold-out tot timpul, pentru că este chiar o comedie de mare succes. Deja avem un an și ceva și în continuare este mare cerere. Deci, haideți la teatru!”, a mai completat Adrian Nartea pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *