Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre cele 5 divorțuri de Silviu Prigoană. De ce se împăca de fapt cu el: “Când l-am prins cu amanta, mi s-a făcut milă. Milă de ea”

Adriana Bahmuțeanu: "Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm"

Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri neașteptate la câțiva ani de la ultimul divorț de Silviu Prigoană! Cunoscuta vedetă a vorbit despre perioada în care ea și fostul soț erau mereu în atenția presei cu încă un divorț, cinci în total.

Cine a intentat patru din cele cinci divorțuri: „Nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcam”

Adriana Bahmuțeanu mărturisește că ea doar pe ultimul divorț la intentat, în rest Silviu Prigoană a fost cel care dorea să încheie căsnicia. După câteva luni însă o căuta din nou pe vedetă și voiau să se împace. Ultimul divorț, spune fosta prezentatoare TV, a fost intentat de ea. Acesta a fost și ultimul.

Cât despre relația pe care au avut-o, Adriana Bahmuțeanu declară că a fost vorba de o relație toxică. Primea citație de divorț prin poștă, era dată afară din casa lui Silviu Prigoană, apoi mărturisește că reușea să o convingă să se împace.

„Nu am divorțat eu. Este o percepție greșită. Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm. Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat. Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am intentat, care s-a desfăcut din vina lui. Eu am fost femeia tolerantă care mă trezeam dimineața. Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț. Trebuia să plec, că na, eram în divorț. Plecam la mine acasă. Îmi spunea: ‘Hai, pleacă!’. După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcam.”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Ce a făcut Adriana Bahmuțeanu când l-a prins pe Silviu Prigoană cu amanta: “Mi s-a făcut milă”

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că în prezent ea și Silviu Prigoană nu-și vorbesc deloc, decât prin avocați. Cât despre trecutul lor, vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat când și-a prins fostul soț cu amanta. Fosta prezentatoare TV mărturisește că i s-a făcut milă de amantă, nu de el.

„Nu dorește să discute cu mine. Nu-l pot obliga. Discutăm ce avem de discutat prin avocați. Așa e cel mai bine. George știe tot. Nu l-a speriat nimic. E foarte open mind. Fostul meu mariaj nu este o excepție. Noi fiind persoane cunoscute e clar că am intrat în atenția tuturor. Noi nici nu am avut motive serioase de divorț. Când l-am prins cu amanta, mi s-a făcut milă. Milă de ea. (…)”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

În prezent fiecare dintre ei și-a refăcut viața. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au împreună doi băieți pentru custodia cărora s-au luptat mai bine de cinci ani. În final, copiii au primit domiciliul acasă la Silviu Prigoană.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 3-9 aprilie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce conțin antiperspirantele din Lidl și Kaufland. Detaliul de pe etichetă pe care mulți îl...
Breaking News: Anamaria Prodan intervine în scandalul fraților Tate! Ce a putut să spună
A înnebunit de furie! Ce lovitură uriașă i-a dat Shakira lui Pique
De ce e bine să pui mălai în grădină, dacă stai la casă. Efectul este...
O mămică a arătat mai mult decât trebuia când și-a dus copilul la școală. Ce...
“În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei.” Ce studii are Deea...
De ce să nu speli motorul mașinii la jet de apă. Greșeala care strică imediat...
ULTIMA ORĂ Femeie cu plăgi pe gât şi brațe, găsită în toaleta Aeroportului Otopeni
Nepotul lui Ilie Balaci, 5 săptămâni în comă. Lorena Balaci: «I-am spus lui Dumnezeu să...
Anca Țurcașiu, concurentă la „Te cunosc de undeva!”: „Nu-mi plac deloc travestiurile”. EXCLUSIV
Cine cântă, de fapt, melodia „Boschetar”/ „Dacă aș putea”. Vali Boghean recunoaște: „Mă hrănește și...
În viața Leilor, Capricornilor și a Peștilor se arată o reușită și mulți bani. Leii...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *