Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. Cine este George Steven, bărbatul cu care vrea să se mărite

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit într-un cadru intim cu noul ei iubit.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. În cursul zilei de ieri, 27 iulie, Adriana Bahmuțeanu s-a logodit la biserică, într-un cadru restrâns cu viitorul ei soț, George Steven. Cunoscuta vedetă de televiziune trăiește o nouă poveste de iubire de trei luni cu noul ei iubit. Cei doi s-au logodit după doar trei luni de relație, iar nași le-au fost Anamaria şi Adrian Ghila. Cine este George Steven, bărbatul cu care vrea să se mărite.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit. Cine este viitorul ei soț

Noul iubit al Adrianei Bahmuțeanu, George Steven locuieşte în SUA şi activează în domeniul afacerilor imobiliare. A mai fost căsătorit şi are un copil. După cinci mariaje și tot atâtea divorțuri de omul de afaceri Silviu Prigoană, vedeta dovedește că mai are încredere în instituția căsătoriei. De asemenea, își dorește să devină mamă din nou.

Cea care le-a făcut cunoștință este chiar Carmen Harra, cunoscută ca psiholog și terapeut în America.

”Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unei prietene comune, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing” (n.r. Este un sentiment comun)”, a declarat George Steven, potrivit site-ului cancan.ro.

Planuri serioase

Cuplul are planuri serioase pentru viitor și se pare că au depus deja actele la starea civilă pentru a deveni oficial soț și soție.

„N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită’, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Fanii Adrianei Bahmuțeanu nu mai știau foarte multe despre viața personală a acesteia. În luna iunie a anunțat că s-a despărțit de iubitul grec Nikos Papadopoulos, menționând că au rămas într-o relație de prietenie.

Iată însă că norocul i-a surâs din nou și vedeta a revenit în atenție cu vești foarte bune. Adriana Bahmuțeanu a postat chiar, pe contul ei de Facebook, un videoclip din timpul slujbei de logodnă.

„Vă mulţumesc pentru miile de mesaje frumoase, pentru susţinere şi încurajări!!! Este minunată fericirea pe care o trăim şi pe care o construim în fiecare zi, în aşa fel încât să dureze!” a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul său de socializare.

sursă foto: Facebook.com

5.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.