Afacerea cu care Kamara vrea să dea lovitura: „M-am pornit și nu mă mai opresc!”. Experiența Survivor România l-a inspirat VIDEO EXCLUSIV

Iubita lui îi este și parteneră de afaceri

Survivor România este o emisiune dură, care îi pune pe concurenți să își depășească limitele și să se regăsească. Acest lucru s-a întâmplat și cu Kamara, care, după ce s-a întors sezonul trecut în România, și-a dorit să facă anumite schimbări. În exclusivitate pentru Ego.ro, el ne-a mărturisit ce afacere își deschide și ce planuri mai are pentru viața profesională.

Kamara, despre afacerea lui

Kamara trăiește o poveste frumoasă de iubire alături de Gabriella Nastas, care i-a devenit și parteneră de afaceri. Cei doi își lansează un brand de esențe de parfumuri. Artistul ne-a mărturisit că își dorește să extindă conceptul, fiind în discuții pentru mai multe magazine fizice:

“”Noi avem foarte multe lucruri ale noastre acum, le-am conceput împreună sau ne-am susținut reciproc. Este vorba despre un nou brand de esențe de parfum. Ne place ideea pentru că sunt mai micuțe, deci sunt practice, le poți avea cu tine în orice moment! Mai rar găsești pe piață, e greu să iei parfumul după tine! Ca bărbat, unde îți pui parfumul?

Așa, îl pui în buzunar și îl ai mereu la tine! Ne-am gândit să facem ceva minimalist. Cutiile sunt foarte frumoase și lucrate foarte bine. (…) Din conceptul acesta pe care l-am făcut alături de Gabriella cred că vom reuși să ne impunem pe o piață care oferă altceva. Nu zic că nu există multe esențe de parfum, dar nu în acest stil ca ale noastre! Sunt foarte practice. (…)

Este al nostru și al prietenului nostru alături de care lucrăm. (n.r. magazinul fizic) Noi avem brand-ul nostru, el brand-ul lui. O să fie două brand-ul în respectivul magazin. Este doar primul magazin, o să mai avem! Avem deja discuții în Constanța, mai avem discuții în București în alte zone comerciale. Vrem să ne extindem în timp! O luăm ușor. La fel și cu producția, o luăm ușor, nu ne lansăm cu mii de cutii din prima.”

Ce spune despre costuri

De asemenea, artistul a mărturisit că s-au ridicat costurile după pandemie, însă nu vrea să dezvăluie cât a fost investiția pentru respectiva afacere. Kamara nu își dorește să se oprească aici. Acesta vrea să lanseze și un film, în viitor:

“Într-adevăr s-au ridicat, mai ales pentru că noi le producem în România! (n.r. costurile) Cutiile sunt făcute în România, nu în China! Sunt mai ieftine în China probabil. Pe partea de parfumuri lucrăm în România și Bulgaria. Nu o să spun un preț, e secret! Nu pot să spun prețurile și investiția ca să le dăm idei și altora. Acestea rămân secretele noastre!

Nu este deloc ușor să duci o asemenea afacere, e un risc pe care ni-l asumăm. Vreau să fac ceva ca să îl ajut pe băiatul meu mai mult! Gabriella vrea să își construiască lucrurile ei, e normal! Ne susținem reciproc, dar avem și obiective separate față de ce avem la comun! Îmi doresc ca prin această afacere să mă pun pe picioare.

Eu și Gabriella lansăm acum și o piesă, pe 14 februarie. (…) Sperăm să vă mai surprindem cu altceva! Avem un film la care lucrăm de ceva timp! E în post-producție. Suntem în discuții momentan, o să vedem dacă o să fie film sau o să continuăm cu o mini-serie.”

Citește și Kamara spune adevărul despre cum și ce se mânâncă, de fapt, la Survivor. ”De unde zahăr?” VIDEO EXCLUSIV

Cum l-a schimbat experiența Survivor România

Kamara a participat sezonul trecut la Survivor România, experiență care l-a schimbat foarte mult. Artistul a punctat că s-a regăsit în Republica Dominicană, iar în momentele în care nu participa la diferite probe, se gândea la diverse afaceri. Ba chiar, el a reușit să scrie și o piesă acolo:

“M-am pornit și nu mă mai opresc! Gabriella încearcă mereu să mă motiveze, să fac ceva în plus! De altfel, experiența Survivor m-a motivat să fac multe alte lucruri. Am stat 3 luni și ceva acolo, e enorm! Am avut timp să ne regăsim, au fost momente în care ai putut să te întrebi ce este cu viața ta.

Când ești acasă, ești doar cu ochii în telefon! Acolo am pus la cale unele afaceri, tot acolo am scris și o piesă! (…) Eu uitasem de mine în lupta pentru Leon și nu este corect! Nu îl mai pot ajuta dacă eu nu sunt bine. Am avut timp să mă regăsesc. Îi mulțumesc fostei soții că a stat cu Leon! La fel și bunicilor din partea mamei!”

Citește și Ce a făcut Kamara cu banii de la Survivor și cu cine a rămas Leon cât timp el a fost plecat. ”A fost un moment foarte frumos!” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *