Afacerea inedită cu care Irinel Columbeanu speră să dea lovitura. Cum vrea să facă mulți bani: ”I-am propus Irinei”

Cum s-a gândit să iasă din situația dificilă

Scris de: Daoud Andra

29 Dec. 2023

Afacerea inedită cu care Irinel Columbeanu speră să dea lovitura. Cum vrea să facă mulți bani: ”I-am propus Irinei”

Irinel Columbeanu a traversat, în ultimii ani, o perioadă plină de provocări. A pierdut mare parte din avere, a rămas fără fiica lui, care s-a stabilit în America alături de mama ei, a avut probleme de sănătate și, în cele din urmă, a ajuns la azil. Chiar și așa, Iri nu se dă bătut și are o idee de afaceri cu care speră să dea lovitura.

Din ce vrea Irinel Columbeanu să facă bani

Problemele și ghinioanele s-au ținut lanț de Irinel Columbeanu în ultimul timp, însă nici după ce a ajuns la azil nu s-a lăsat descurajat. Fostul afacerist este în prezent doar o umbră a celui care era în perioada în care a fost căsătorit cu Monica Columbeanu. Chiar dacă nu o duce tocmai bine și problemele de sănătate au lăsat urme vizibile în cazul său, Iri nu își pierde speranța că poate câștiga în continuare bani.

În ultimii ani, fostul afacerist a scris trei cărți autobiografice. Chiar dacă vânzările nu i-au adus suficienți bani cât să trăiască fără griji, Irinel Columbeanu nu se dă bătut și vrea să mai scrie și a patra carte. Următorul volum ar urma să cuprindă povești despre ultimii ani, despre cum a pierdut averea și cum a ajuns la azil.

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor. Ce a dus la ruptura dintre ei, a recunoscut abia acum

”Sper să reuşesc să găsesc o afacere care să mă scoată din situaţia asta. Am scris şi o carte şi am crezut că o să-mi rezolv necesităţile financiare, dar nu a fost să fie aşa. Poate dacă am ambiţia asta să mai scriu o carte în care să vorbesc despre lucrurile de aici, din această instituţie, şi sper să beneficiez de bunăvoinţa celor care au publicat primele mele cărţi…”, a dezvăluit fostul afacerist, la RTV.

Irinel Columbeanu locuiește, de câteva luni, la azil

Ce i-a propus fiicei sale

Dacă nu a dat lovitura cu primele trei cărți lansate pe piață, Irinel Columbeanu s-a gândit la o idee de afaceri care să îi ofere mai multă expunere. El a mai spus că i-a propus fiicei sale, Irina, să scrie următoarele cărți în locul lui și să o facă în limba chineză.

”Eu m-am gândit la o altă variantă, i-am propus Irinei să scrie următoarele volume şi să facă acest lucru în limba chineză”, a mai spus Irinel, în cadrul aceleiași intervenții.

Citește și: Boala de care suferă Irina Columbeanu. De necrezut ce a ieșit la iveală, chiar tatăl ei a făcut mărturisirea

Fiica lui Irinel Columbeanu din mariajul cu Monica Gabor locuiește de ani buni în America, alături de mama ei și de partenerul acesteia, afaceristul de origine chineză supranumit Mr. Pink. Irina se descurcă foarte bine la școală și are rezultate remarcabile în Malibu, după cum au dezvăluit atât tatăl, cât și mătușa ei, Ramona Gabor. Irina învață foarte bine, are deja permis de conducere și se implică în acțiuni de voluntariat.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *