Afacerea nebănuită a Larisei Udilă: „Am știut că aceste produse trebuie să fie ale mele, marca mea”. Ideea i-a venit în timpul sarcinii VIDEO EXCLUSIV

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” ne-a povestit în ce a ales să investească
Larisa Udilă rămâne una dintre cele mai îndrăgite concurente de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D). De la debutul pe micul ecran au trecut deja șase ani, timp în care tânăra s-a căsătorit, a devenit mamă, iar de curând s-a lansat în afaceri. Larisa Udilă a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că maternitatea a schimbat-o din toate punctele de vedere și că i-a dat o mare încredere în forțele proprii.

”Îmi doream de foarte mult timp să am propria mea colecție de lenjerie și mai ales de modelatoare”

Nu de mult, Larisa Udilă declara în cadrul unei emisiuni online că partenerul ei de viață este extrem de gelos, sentiment pe care și ea îl dezvoltă la fel de puternic. Cu toate acestea, în momentul în care Larisa a ales să pozeze din nou în lenjerie intimă, soțul nu a mai avut nimic de obiectat.
„Cum ar fi fost să nu știe și să-i fi zis că mă duc să pozez costume masculine și apoi să apar în body? Nu fac surprize de genul, este obișnuit cu mine. M-a cunoscut pozând în lenjerie intimă, știe că asta fac, asta îmi place. În plus, cred că proiectul ăsta cu lenjeriile intime este proiectul sufletului meu. Îmi doream de foarte mult timp să am propria mea colecție de lenjerie și mai ales de modelatoare, să fac femeile fericite. Soțul înțelege job-ul. El e gelos din alte puncte de vedere, dar job-ul îl înțelege, nu are treabă”, ne-a dezvăluit tânăra despre noua ei ședință foto în lenjerie intimă modelatoare, produse pe care le-a scos de curând pe piață.
Afacerea nebănuită a Larisei Udilă „Am știut că aceste produse trebuie să fie ale mele, marca mea”. Ideea i-a venit în timpul sarcinii
Afacerea nebănuită a Larisei Udilă „Am știut că aceste produse trebuie să fie ale mele, marca mea”. Ideea i-a venit în timpul sarcinii

„Chiar și când eram foarte slabă, tot purtam lenjerie modelatoare”

Extrem de asumată, Larisa a recunoscut că nu doar pe perioada sarcinii și după ce a născut a purtat lenjerie care să-i remodeleze trupul, ci a făcut asta chiar și pe vremea când era foarte slabă și nu avea nici cea mai mică nevoie. 
„Chiar și când eram foarte slabă, tot purtam lenjerie modelatoare pentru că lenjeria modelatoare, trebuie să fim sinceri, întotdeauna îmbunătățește, dar nu mi-am găsit până acum neapărat curajul să fac asta pentru că nu eram atât de experimentată. După ce am testat sute de modele și încercam să-mi scot talia în evidență și nu mergea cu nimic, m-am experimentat suficient de tare încât am știut că aceste produse trebuie să fie ale mele, marca mea”, ne-a mai povestit Larisa.

”Sunt mulțumită de tot ce am făcut până acum și urmează unele modele și mai tari”

A simțit nevoia să iasă pe piața din România cu un astfel de produs, mai ales că sunt multe doamne și domnișoare care susțin că au nevoie de o lenjerie de tip suport. 
„La materiale am știut din prima, căci acestea sunt cele mai calitative. Pe piață, în momentul de față, nu există un material mai calitativ, inclusiv în America acesta este materialul care se folosește la lenjeriile de înaltă calitate, căci mai sunt și altfel de lenjerii. Prototipurile și modelele le-am schimbat de foarte multe ori, adică vreau să spun că a durat în jur de opt luni de zile să găsesc varianta perfectă. Sunt mulțumită de tot ce am făcut până acum și urmează unele modele și mai tari”.

„A fost foarte greu să slăbesc și având în vedere că job-ul meu necesită să fiu slabă”

În ciuda faptului că este extrem de tânără și a avut mereu dimensiuni de fotomodel, Larisa nu a fost la fel de norocoasă în sarcină. 

„Sarcina m-a schimbat extrem de tare și chiar și în momentul de față eu nu sunt Larisa din trecut și nu cred că o să mai fiu vreodată. Nici nu știu dacă îmi doresc neapărat pentru că acum am un băiețel superb și merită orice sacrificiu. Însă, da, a fost foarte greu să slăbesc și având în vedere că job-ul meu necesită să fiu slabă, nu ocolesc subiectul, chiar necesită.

Există și modele plus size, dar nu voiam neapărat să fiu în acea categorie, nu era în dorința mea. Mi-am dorit foarte mult să slăbesc și mi-am dorit să ambiționez fetele din comunitatea mea, care își doresc să slăbească, pentru că e greu să pornești pe drumul ăsta. E greu să ieși în oraș, să vezi cum prietena ta cea mai bună mănâncă o pavlova și tu stai și te uiți la ea. E foarte greu, crede-mă!”, ne-a mai povestit fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”.

Afacerea nebanuita a Larisei Udila
Larisa Udilă a lansat o linie de lenjerie modelatoare

„Mâncarea ca mâncarea, dar dulciurile mă „omoară”

În timp ce există voci care afirmă că alăptatul bebelușului contribuie la procesul de slăbire, Larisa mărturisește că ea nu a avut parte de această experiență dat fiind faptul că i s-a oprit lactația din cauza unor probleme de sănătate. 
„Am auzit și eu că alăptatul te-ar ajuta în procesul de slăbire. Nu am alăptat pentru că nu am avut lapte, am avut depresie, toate cele, dar am  prietene care au alăptat, au slăbit un pic pe timpul alăptării și apoi au explodat. Nu ține de asta. Eu cred că ține de fiecare organism în parte”, a mai povestit Larisa pentru EGO.ro
Recunoaște în același timp și că în primele luni după cezariană nici nu a ținut un regim alimentar corespunzător. 
„Mâncarea ca mâncarea, dar dulciurile mă „omoară”. Dacă aș putea să mănânc dimineața, prânz și seara desert, asta aș mânca. Din păcate, nu se poate și am învățat să mă limitez la ce pot să mănânc. Am un plan pe care mi l-a făcut nutriționista mea. Am mai făcut și excepții că aș fi ipocrită să mint, mai merg la restaurant și mai fac excepții, dar rar. Știu că atunci când fac excepții trebuie să o dreg cumva a doua zi”.

„Nu există ca Milan să guste din mâncarea noastră”

În momentul de față urmează sfaturile unui nutriționist, însă i-ar fi cu siguranță mult mai ușor să mănânce aceeași mâncare ca fiul ei, mai ales că mama Larisei se ocupă să gătească de mai multe ori pe zi pentru nepot. 

„Îmi spunea nutriționista că dacă aș mânca ce mănâncă Milan, fiul meu, aș fi cel mai sănătos om și cel mai slab. Mama îi gătește în fiecare zi lui Milan 3-4 feluri de mâncare și nu exagerez. Mâncare, nu sănătoasă, extrem de sănătoasă. La noi nu există ca Milan să guste din mâncarea noastră sau să mănânce prăjeli. Are un an și trei luni și nu a mâncat niciodată ciocolată sau ceva dulce, singurul dulce pe care îl mănâncă sunt fructele. Atât. Uneori când îi gătește mama îmi spune și mie să gust. Nu-mi place deloc. Mă și întreb cum o mânca copilul meu așa ceva. Dar lui îi place”, a mai povestit Larisa Udilă pentru EGO.ro

Video: Daniel Bălan

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.