Afecțiunea de care suferă Alexia Eram. Cu ce se confruntă fiica Andreei Esca de ani buni: “Fiecare are problemele lui”

Alexia Eram: ”Eu plâng foarte des”

Scris de: Daoud Andra

16 Nov. 2023

Alexia Eram și fratele ei, Aris, participă la reality show-ul America Express, care îi trece prin tot felul de stări și provocări. Telespectatorii pot vedea reacțiile lor nefiltrate în situații stresante, pentru că în fiecare ediție, presiunea își spune cuvântul. Puțini știu că Alexia se confruntă, de câțiva ani, și cu o afecțiune pe care trebuie să o țină sub control.

Cu ce se confruntă Alexia Eram de câțiva ani

Alexia Eram apare tot timpul cu zâmbetul pe buze și cu energie bună, atât în mediul online, cât și la televizor. În viața de zi cu zi însă, concurenta de la America Express se confruntă cu o afecțiune pe care o au mulți oameni, fără să știe de ea. Prezentă în urmă cu ceva timp în podcastul Laurei Giurcanu, Alexia a dezvăluit că are anxietate, pe care încearcă să o țină sub control făcând terapie.

”Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte dese, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. (…)

Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (…) Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat de aproape un an, de când a început pandemia.”, povestea fiica Andreei Esca, în anul 2021.

Citește și: Ce studii are Alexia Eram, concurenta de la America Express 2023. Fiica Andreei Esca a absolvit facultatea în Marea Britanie

Alexia și Aris fac echipă la America Express

De ce a ales să studieze în Marea Britanie

După ce a absolvit liceul, Alexia a decis să studieze departe de casă. În ciuda anxietății, fiica Andreei Esca și-a luat inima în dinți și s-a înscris la o facultate din Londra, pe care a absolvit-o anul trecut. Tânăra a fost invitată recent la podcastul Giuliei Anghelescu, unde a povestit de ce a ales să plece la facultate în Marea Britanie.

Citește și: Alexia Eram, mai senzuală ca niciodată. Ținuta vedetei face furori pe internet: “Ești fenomenală”

”Am ales Londra pentru că era o facultate foarte bună de modă acolo. La mine nu erau încă obișnuiți (n.r. părinții, cu ideea că pleacă din țară) și cred că le-a fost puțin mai greu, pentru că eram primul copil care pleca de acasă. Dacă făceam Medicină sau Politehnică, facultățile bune de aici, nu aveau nicio problemă să rămânem în țară. Dar eu voiam să fac modă și e doar UNARTE, care e mai mult pe practică și eu voiam să fac un fel de management în modă. Și Aris la fel, de business, și e doar ASE-ul”, a spus Alexia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *