Alec Baldwin va fi tată pentru a şaptea oară: “O binecuvântare în vremuri tulburi”

Alec Baldwin va deveni tată pentru a șaptea oară. Fericita veste a fost dată pe Instagram de soția lui.
Alec Baldwin va fi tată pentru a şaptea oară: “O binecuvântare în vremuri tulburi”

Alec Baldwin va fi tată pentru a şaptea oară. Actorul Alec Baldwin și soția sa Hilaria au anuțat că vor fi din nou părinţi. Hilaria Baldwin a ales să dea vestea cea mare pe Instagram. Aceasta a împărtășit vestea fericită comunității ei.

„După multe suișuri și coborâșuri care au avut loc în ultimii ani, avem o surpriză incitantă și o surpriză uriașă. Un alt Baldwinito va veni în această toamnă.”, a postat ea.

Alec Baldwin va fi tată pentru a şaptea oară

Hilaria Baldwin, în vârstă de 38 de ani, a anunțat că așteaptă al șaptelea copil. Hilaria a suferit un avort spontan în aprilie 2019.  Mama a șase copii, Hilaria a marcat Ziua Națională a Bebelușului Curcubeu pe Instagram, în august 2021. Aceasta a postat un mesaj dureros despre cei doi copii ai săi mai mici, María și Edu.

„Când mi-am pierdut bebelușii în 2019, îmi voi aminti mereu, pentru că am crezut că lacrimile mele nu se vor opri niciodată. Voi fi mereu tristă, ele mai curg din când în când și țin această tristețe scrisă permanent în paginile cărții vieții mele.” a scris ea la acea vreme.

„De asemenea, salut și mă bucur de cei doi bebeluși ai mei curcubeu și simt că sunt o mamă atât de norocoasă.” „Ne deschidem și ne vindecăm cu voce tare nu numai pentru noi, ci și pentru a le face pe surorile noastre să știe că nu sunt singure”, a continuat ea.

„Mantra mea a fost: nu sunt ok, dar vreau să fiu ok. Asta doare, vreau să procesez, îmi voi permite să elimin durerea și vreau să văd din nou frumusețea în viață.” Aceasta și-a arătat sprijinul pentru femeile care au trecut prin aceeași traumă.

Alec Baldwin va fi tată pentru a şaptea oară

Mama a șase copii, soţia actorului credea că familia ei este completă, dar cuplul este „deosebit de fericit de această surpriză”.

„Vă împărtășesc momentul în care le-am spus copiilor, după cum puteți vedea, sunt foarte încântați! Noul nostru copil este un punct foarte luminos în viața noastră. O binecuvântare în aceste vremuri tulburi”, a scris aceasta pe Instagram.

Hilaria a luat o pauză de pe rețelele de socializare pe fondul anchetei în curs referitoare la moartea accidenală a Halynei Hutchins. Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită la filmările peliculei „Rust” în 2021 și a omorât-o din greșeală pe Halyna, directorul de imagine al peliculei.

Alec și Hilaria sunt părinți a șase copii: Carmen Gabriela, 8 ani; Rafael, 6 ani; Leonardo, 5; Romeo, 3; Edu, 1 și Lucia, 1, care a fost născută cu ajutorul unui surogat. Vestea că vor avea un alt copil în astfel de vremuri grele trebuie să fi fost cu siguranță un moment fericit pentru familia Baldwin. Hilaria a postat și un videoclip în care ea și Alec se joacă cu cei șase copii ai lor.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *