Alessandra Stoicescu, lecţie de viaţă chiar de ziua ei de naştere: „Dacă vrei curcubeu, trebuie să suporți ploaia”. Ce bine arată în costum de baie, la 46 de ani! EXCLUSIV

De ziua ei, a plouat cu găleata: ” Voi dansa la fiecare ploaie, pentru că știu că urmează curcubeul”
Alessandra Stoicescu, lecţie de viaţă chiar de ziua ei de naştere: Dacă vrei curcubeu, trebuie să suporți ploaia”. Ce bine arată în costum de baie, la 46 de ani! EXCLUSIV

De când s-a căsătorit cu Sergiu Constantinescu, prezentatoarea „Observatorului” de la Antena 1 Alessandra Stoicescu a prins gustul vacanțelor și găsește mereu un prilej pentru a fugi câteva zile din țară. Cei doi soți și fiica lor, Sara, se află în Seychelles, unde azi vedeta tv își serbează ziua de naștere. Alessandra ne-a vorbit, în exclusivitate pentru ego.ro, despre pasiunea pentru vacanțele în locuri exotice și retrase, dar și despre frumoasa ei familie.

”Tradiționala noastră vacanță de familie, de ziua mea de naștere, o petrecem în acest an într-un loc idilic”

Azi, pe 28 aprilie, Alessandra Stoicescu sau Sandra, așa cum îi spun apropiații, a împlinit 46 de ani, vârstă pe care nu și-o arată deloc. De când a născut, știrista pare că a înflorit, iar fiica ei este ca un elixir al tinereții. De altfel, prezentatoarea TV susține că se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, din toate punctele de vedere.

alessandra stoicescu lectie de viata de ziua ei de nastere
Alessandra Stoicescu a împlinit 46 de ani

„Sunt în cea mai fericită perioadă a vieții mele, mă simt împlinită, mă bucur nespus de familia noastră completă, de Sara, care evoluează atât de frumos și ne uimește zilnic și mai ales de timpul petrecut împreună cu ea și cu Sergiu. Tradiționala noastră vacanță de familie, de ziua mea de naștere, o petrecem în acest an într-un loc idilic, un adevărat paradis. Un spațiu intim, doar pentru noi, unde Sara are ocazia, din nou, să descopere natura spectaculoasă, ghidată de doi părinți care nu mai știu cum să îi facă pe plac”, a povestit Alessandra Stoicescu pentru ego.ro.

”Ne-am rupt puțin de agitația cotidiană, dăruindu-mi de ziua mea timp pentru mine”

La cei trei ani, vârstă pe care o va împlini la finele lunii iulie, Sara nu ratează nicio vacanță a părinților ei, fie că este vorba de o perioadă mai lungă de timp, fie că este una de doar câteva zile. De altfel, nici Sandra și nici Sergiu nu mai concep să plece undeva fără micuța lor.

„Suntem și noi răsfățați, nu doar Sara, ne putem odihni, ne-am rupt puțin de agitația cotidiană, dăruindu-mi de ziua mea timp pentru mine, pentru a reflecta și a fi recunoscătoare pentru tot ce mă împlinește și pentru viața extraordinară care mi-a fost dată. Chiar în prima zi de vacanță, după o ploaie torențială, a apărut un curcubeu superb care mi-a amintit vorba „dacă vrei curcubeu, trebuie să suporți ploaia”. A fost încă o lecție de viață pentru noi faptul că, datorită Sarei, care ne-a făcut să dansăm în ploaie, ne-am bucurat la fel de mult de ploaie, cât și de curcubeu. Îmi voi aminti mereu că viața este făcută să te bucuri de tot ce primești și voi dansa la fiecare ploaie, pentru că știu că urmează curcubeul”, ne-a mai mărturisit prezentatoarea știrilor „Observator”.

alessandra stoicescu lectie de viata de ziua ei de nastere
Alessandra Stoicescu are o siluetă de invidiat

Pe soțul ei l-a aniversat în Maldive: ”Este singurul loc unde poți sta direct pe plajă!”

De când Sara e în viața lor, vacanțele sunt programate în funcție de nevoile micuței. Chiar dacă este un copil precoce și la nici trei ani are tot felul de curiozități și este foarte interesată de tot ce o înconjoară, Alessandra Stoicescu și soțul ei preferă să bifeze doar destinații însorite, astfel încât micuța să se bucure mai mereu de soare și de plajă. Astfel că, la finele anului trecut, când Sergiu Constantinescu a împlinit 50 de ani, jurnalista a ținut neapărat să-l aniverseze în Maldive, alături de fiica lor.

alessandra stoicescu lectie de viata de ziua ei de nastere

„Maldive este singurul loc unde poți sta direct pe plajă, izolat și cu puțină, spre deloc, interacțiune cu alții. După ce am vorbit cu o agenție și am explicat ce doresc, au venit cu soluția perfectă: cel mai restras resort din Maldive, unul dintre puținele cu recif propriu, nu e nevoie să pleci cu barca pentru a vedea coralii și peștii, doar intri în apa din fața vilei, cu vile pe plajă toate cu piscină mică proprie. Practic, surpriza lui Sergiu, gândită cu nevoile Sarei, era gata”, povestea anul trecut Sandra Stoicescu, imediat după ce a ajuns pe o insulă din Maldive.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *