Alex Bodi face orice să nu o piardă din nou pe Ema Uta. I-a făcut o surpriză uriașă de Ziua Îndrăgostiților

Iată ce cadou i-a oferit Alex Bodi iubitei lui, Ema Uta, de Ziua Îndrăgostiților!

De Ziua Îndrăgostiților, Ema Uta a avut parte de o surpriză de proporții. Alex Bodi nu s-a sfiit să-și arate dragostea față de blondină și i-a făcut cadou acesteia o mașină de lux. Celebrul make-up artist a fost extrem de impresionat de gestul superb, după cum se poate observa și în imaginile de mai sus. Totul a fost filmat de fosta iubită a lui Dorian Popa, Claudia Iosif!

Alex Bodi, mașină de peste 100 de mii de euro pentru Ema Uta de Ziua Îndrăgostiților

Alex Bodi și Ema Uta au sărbătorit iubirea la un restaurant de lux din Capitală. Însă, cei doi amorezi nu au petrecut singuri, ci alături de câţiva prieteni, printre care s-a numărat și fosta parteneră de viață a lui Dorian Popa, Claudia Iosif, poreclită Babs.

În ciuda faptului că au trecut prin multe despărțiri și împăcări, afaceristul și make-up artistul au dat totul uitării miercuri, pe data de 14 februarie, și s-au distrat pe cinste alături de apropiații lor.

Cum a fost surprins make-up artistul?

La finalul petrecerii, însă, Ema Uta a avut parte de surpriza vieții ei. În fața restaurantului era parcată o mașină albă și extrem de scumpă, care s-a dovedit a fi chiar a ei.

Mai exact, blondina a fost așteptată de un Cadillac Escalade alb, al cărui preț se ridică la circa 120.000 de euro. Aceasta a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce cadou a primit de Ziua Îndrăgostiților de la iubitul ei. Întregul moment a fost filmat de buna prietenă a Emei Uta, Claudia Iosif, iar imaginile au ajuns în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și Cu ce își ocupă timpul Claudia Iosif după despărțirea de Dorian Popa. Babs nu a mai ținut cont de nimeni și de nimic!

”Dragostea este atunci când doi oameni se întâlnesc întâmplător”

În urmă cu doar două săptămâni, cunoscutul om de afaceri a publicat o declarație de dragoste pe rețelele sociale. La acel moment, bărbatul nu a dezvăluit cui îi sunt adresate cuvintele frumoase, însă acum este clar că mesajul era pentru iubita lui, Ema Uta.

”Dragostea este atunci când doi oameni se întâlnesc întâmplător, înseamnă că s-au așteptat toată viața!”, este mesajul distribuit de Alex Bodi atunci pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar mai putea interesa și Cuplul șoc al momentului în showbiz. Nimeni nu se aștepta să-i vadă vreodată împreună. A spus totul în două cuvinte!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *