Alex Bogdan, decizie neașteptată după ”Tati part-time”. Rolul jucat cu Eva Măruță l-a marcat: ”Trebuie să fii dezaxat” VIDEO EXCLUSIV

”Trebuie să fii foarte pregătit pentru un copil”

Alex Bogdan s-a logodit cu partenera lui de viață, actrița Cătălina Mihai, imediat ce a ieșit de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. După ce i-a pus inelul de logodnă pe deget, actorul și-a dorit să formeze o familie completă alături de iubit lui și se gândea din ce în ce mai des la venirea pe lume a unui copil. Planurile i-au fost date peste cap în momentul în care a început filmările pentru ”Tati part-time”. În exclusivitate pentru EGO.ro, Alex Bodan a mărturisit că, după ce a înțeles cum se cresc copiii în clipa de față, cel mai bine este să mai amâne momentul.

Alex Bogdan amână mărirea familiei sale după experiența din ”Tati part-time”

Actorul a avut nevoie de filmul ”Tati part-time”, pe care publicul îl poate vedea în cinematografe începând cu 2 ianuarie 2024, ca să conștientizeze ce înseamnă cu adevărat creșterea și educația unui copil. Mai ales că lungmetrajul promovează ideea de reguli noi de parenting, actualizate pe generația actuală de copii. Cu toate că, în ultimii ani, a fost în postura de antrenor pentru actori în diverse producții, pentru rolul din ”Tati part-time” a avut, la rândul lui, nevoie de anumite îndrumări.

”M-am antrenat singur. Sunt acting coach personal. Credeam că mă întrebi de siluetă, dar tu mă întrebi doar de actorie. M-am introdus singur și părintele meu în film a fost Letiția Roșculeț, care este o mamă full time și care a știut ce să-mi zică și care sunt indicațiile potrivite, și ce a trebuit să simt eu ca un părinte nepotrivit”, ne-a povestit Alex Bogdan.

Alex Bogdan nu a avut nevoie de prea mult timp să intre în pielea personajului, mai ales că este genul de actor care se mulează imediat cu tipologia pe care o are de interpretat.

”Am simțit clar. Oricum aia a fost relația noastră pe set cumva. Pentru că eu am fost copilul ăla obraznic și Leti, mămica aia care mă căuta tot timpul: unde este Alex, de ce este țâfnos, de ce nu îi convine ceva. Dar așa se întâmplă la un film de genul acesta”, a mai completat actorul pentru EGO.ro.

Citește și: Marea dorință a Evei Măruță după ce a jucat în „Tati part-time”. Fiica Andrei e ferm decisă, i-a scris până și Moșului: „Este chimia numărul 1” VIDEO EXCLUSIV

Însă de la actorie la viața reală este cale lungă și niciun actor nu poate juca un rol atunci când vine vorba de viața personală. Așa că, lui Alex Bogdan, oricât de bine s-ar descurca în pielea unui personaj, chiar dacă vorbim de un rol de părinte, nu îi este la fel de ușor să pună în practică și atunci când vine vorba de propriul copil și mai ales de creșterea și educația lui.

”Pauză la copii. Eram atât de pornit cu soția mea și spunea că gata, o dăm, o facem, îi dregem și după filmul ăsta am zis că să ne mai gândim un pic”, ne-a mai declarat Alex Bogdan în stilul caracteristic.

Alex Bogdan nu este pregătit să facă un copil

Pentru actor, teama cea mai mare este atunci când vine vorba de educația copilului său. Crescut după regulile vechi de partenting, lui Alex Bogdan îi este greu să se adapteze la ceea ce spun psihologii din ziua de azi.

”Trebuie să fii foarte pregătit pentru un copil. Adică chiar trebuie să fii în toate mințile și, în același timp, trebuie să fii dezaxat, la modul să crezi că poți să faci față unui copil”, ne-a mai spus amuzat actorul.

Asta nu înseamnă însă că Alex Bogdan și partenera lui de viață, Cătălina, au renunțat complet la ideea de a avea un copil, ci vor doar să se documenteze mai mult și să înțeleagă mai ușor ce implică venirea pe lume a unui suflet.

”Nu cred că pot să urmez regulile noi de parenting. Pentru că eu am crescut cu regulile vechi, cu cureluța, cu treci în camera ta, cu ia cu pâine, nu se vorbește la masă, copilul meu va crește altfel”, a mai completat Alex Bogdan pentru EGO.ro.

Citește și: Provocarea uriașă trăită de Alex Bogdan pe platourile de filmare de la „Haita de acțiune”: „Am zis totuși să fac ceva nebunesc” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *