Alex Delea, câștigătorul Survivor, și-a găsit apartament în București. „Nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta” EXCLUSIV

După competiție, a decis să nu se mai întoarcă în Spania, unde a locuit ani buni, ci să se stabilească în București
Alex Delea, câștigătorul Survivor, și-a găsit apartament în București. „Nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta” EXCLUSIV

Alex Delea, câștigătorul sezonului 3 „Survivor România”, a decis ca după finală să nu se reîntoarcă în Spania, acolo unde a locuit ani buni, ci să se stabilească în București. După mai multe căutări eșuate și mutări dintr-o parte în alta, „războinicul” a găsit în sfârșit un loc al lui. Alex Delea a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că a reușit să se mute și încearcă să se acomodeze cu această schimbare.

Originar din Constanța, Alex Delea s-a mutat în Spania, unde mama lui avea un bar și unde a locuit până la plecarea în Republica Dominicană. După ce a obținut trofeul „Survivor România”, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro, tânărul a decis că este momentul să se stabilească în România și să se mute în București. Astfel că, de când s-a întors din Dominicană, Alex a căutat un apartament în care să se simtă ca acasă. După mai multe tentative care s-au dovedit a fi sortite eșecului, sportivul și-a găsit în sfârșit un loc al lui.

„Într-un final m-am așezat la casa mea. M-am mutat în București, sunt foarte fericit. Am un loc al meu într-un final. Atunci când mă trezesc nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta. Acum știu. M-am mutat, e bine, sunt mai așezat să zic așa. Nu sunt eu foarte așezat, dar măcar știu că am unde să dorm”, a declarat Delea pentru EGO.ro.

Învață singur să se descurce cu treburile casei: ”Nu am vrut să o sun pe mama, am și eu orgoliu”

Deși entuziasmat pentru această nouă aventură, Alex mărturisește că este destul de dificil să se acomodeze cu noul lui stil de viață, mai ales că este pentru prima dată când locuiește singur.

„Am mai stat singur, dar am mai stat în vacanțe. Acum este altceva. N-am fost niciodată stabilit singur. Chiar astăzi (n.r. joi), am băgat pentru prima dată la spălat. Cu greu. A trebuit să intru pe YouTube, să mă uit la filmulețe. Nu am vrut să o sun pe mama, am și eu orgoliu. Am zis să nu o sun pe mama pentru asta. Eu pot, eu știu. Bine, mi-am stricat două tricouri, dar aia e”, a mai povestit amuzat câștigătorul sezonului 3 „Survivor România”, completând că ușor, ușor va învăța să se și gospodărească singur. „Crede-mă nu am știut nici ce detergent trebuie să cumpăr. La fel, am căutat ceea ce trebuia să cumpăr. Eu atunci când eram mic erau altfel de produse, acum s-au schimbat. M-am descurcat zic eu. Mașina de spălat e bine, nu la fel de bine sunt și rufele mele, dar progresez. Am și bucătărie. Până acum mi-am făcut vreo patru omlete. E bine. Până acum îmi găteam de 6 ori pe zi”.

„Mi s-a micșorat stomacul îngrozitor de tare”

Culmea este că are bucătărie dotată și echipată, Alex Delea ne-a mărturisit că nu o folosește prea des. Ba mai mult, după revenirea din Dominicană nu a dat iama în mâncare, ca ceilalți colegi, ci a rămas cu aceleași obiceiuri din competiție, și anume să mănânce doar o dată pe zi.

„Din păcate eu sunt o excepție. Nu prea mănânc, deloc. Cred că am o singură masă pe zi. Mi s-a mișcorat stomacul îngrozitor de tare. Înainte de Survivor aveam 6 mese pe zi, iar acum s-a redus la aproape niciuna. Nu știu ce se întâmplă. Nu îmi intră mâncarea, habar nu am. Tot încerc să mănânc. Nu mai visez niciun fel de mâncare, nu mai visez nimic. S-a dereglat ceva în mine la Survivor. Dar ce este cert este că nu mănânc nimic”, ne-a mai spus Delea, care de când a venit nu a pus nici măcar un kilogram în plus. „Sunt bine, mă simt foarte bine așa, dar ar fi un plus foarte mare pentru mine să iau câteva kilograme în plus pentru că am rămas la fel, sunt exact ca atunci când am ieșit din competiție. Cred că dacă îmi dai o săptămână de Dominicană, să merg din nou acolo pe traseu, cu siguranță se vor schimba foarte multe lucruri, doar că acum e greu tare. Cel mult iau micul dejun, dar mă descurc”.

Alex Delea
Alex Delea

„Mă reapuc de sală”

Astfel că, pentru a-și reintra în formă, Alex este conștient că trebuie să revină la programul pe care îl avea înainte de a intra în competiție, și anume să facă sport.

„Să termin vara asta nebună și după cred că mă reapuc de sală. De fapt de când am venit tot spun că mă reapuc de sală. Nu-mi vine să cred că o lungesc atât. Când am venit acasă am spus că vreau să mă odihnesc un pic, dar m-am odihnit o săptămână, două, trei, a trecut o lună și mă tot odihnesc. Ar trebui să mă reapuc de sală”, a mai povestit Delea pentru EGO.ro, mărturisind că nu se recunoaște deloc în această postură, mai ales că el a fost un tip care mereu a încurajat lumea să facă sport și să aibă un stil de viață echilibrat. „Eu dădeam foarte multe sfaturi persoanelor care voiau să meargă la sală și le spuneam în felul următor: „Nu aștepta să-ți modifici alimentația, nu aștepta să te lași de fumat sau de băut sau orice vrei tu, ci mergi la sală. Ușor, ușor o să te schimbi”. Asta trebuie să aplic și cu mine acum, să mă ambiționez să merg la sală, iar ușor, ușor poate o să mănânc înainte de sală, după sală. Deocamdată nu am aplicat sfaturile”.

S-a apucat de stand-up comedy

Până să ajungă la sala de antrenamente, Alex mai are de bifat alte activități. Joi seara și-a făcut debutul ca actor amator de stand-up comedy, alături de alți 9 comedianți, într-un club din Capitală.

„În seara asta trebuie să merg să fac un stand-up comedy. Am spus în glumă lucrul ăsta. Mi-am dorit foarte mult și uite că s-a rezolvat. Nu am niciun număr, o să fie ceva spontan. După ce organizatorul mi-a arătat afișul cu numele meu, că voi fi acolo, mi-a spus să am spor la scris, el probabil crezând că o să-mi fac un număr. Dar eu nu mi-am pregătit nimic. Am impresia că o să iasă bine. Sper să mă fac de râs”, ne-a mai spus tânărul. Alex nu vrea neapărat să facă o carieră din asta, ci mai mult să își îndeplinească visul de a aduce zâmbetul pe fața celor cu care intră în contact. „Ador să fac lumea să se simtă bine. Iar asta este un pas spre a-mi îndeplini obiectivul pentru că așa fac eu lumea să se simtă bine, să râdă. Să fie bucuroasă datorită mie”, a mai povestit Alex pentru EGO.ro.

Alex Delea s-a apucat de stand up
Alex Delea s-a apucat de stand up

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.4 32 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
De necrezut! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 20 Aprilie 2024. Astazi, Racul va fi pus in situatii dificile, Sagetatorul va face...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 20 Aprilie 2024. Nativii din zodia Taur vor avea câteva discuții mai aprinse,...
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *