Alex Delea, despre cea mai importantă femeie din viața lui: „Este o dragoste aparte”. Fostul câștigător Survivor face mărturisiri înduioșătoare

Alex Delea, detalii neștiute din copilăria lui
Alex Delea, despre cea mai importantă femeie din viața lui: Este o dragoste aparte. Fostul câștigător Survivor face mărturisiri înduioșătoare

Alex Delea a devenit foarte cunoscut după ce a câștigat Survivor 2022. Puțini sunt însă cei care știu cum este el ca om și ce trecut ascunde. Tânărul a fost crescut doar de mamă, iar figura paternă a lipsit în totalitate.

Alex Delea, despre cea mai importantă femeie din viața sa: “Este prietena mea, avocatul meu”

Alex Delea are o relație extrem de apropiată cu mama sa. Dat fiind faptul că ea i-a fost alături în permanență, în orice situație a vieții, au devenit cei mai buni prieteni. Pe bunica, cea care i-a fost și ea alături mereu, o consideră “bebelușul său”, pentru care poartă o dragoste aparte.

„Relația mea cu mama este una specială, este prietena mea, avocatul meu, cu ea mă sfătuiesc în viață despre orice. Dacă nu ar fi ea, nu aș ști pe unde să o iau în viață. Iar mamaia este bebelușul meu, este o dragoste aparte, este totul, inimioara mea”, a spus Alex Delea pentru viva.ro.

Alex Delea: “Nu am avut o prezență masculină în viața mea”

Chiar dacă a crescut fără tată, Alex Delea spune că este foarte fericit. Cele trei femei care s-au ocupat de creșterea sa, mama, bunica și mătușa, i-au oferit tot ceea ce avea nevoie. Așadar, Alex Delea consideră că dacă nu știe cum este să aibă un tată nici nu îi poate simți lipsa.

“Faptul că am fost crescut de trei femei (n. red. mama, bunica și mătușa) mă pune în situația de a nu putea face o comparație cu a fi crescut de tată și mamă. Nu am avut o prezență masculină în viața mea. Dar sunt foarte fericit! Nu am avut niciodată un tată, prin urmare nu îi simt lipsa. Nu știu cum este”, a mai spus Alex Delea.

Alex Delea s-a mutat în București: „Într-un final m-am așezat la casa mea”

Originar din Constanța, Alex Delea s-a mutat în Spania, unde mama lui avea un bar și unde a locuit până la plecarea în Republica Dominicană. După ce a obținut trofeul „Survivor România”, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro, tânărul a decis că este momentul să se stabilească în România și să se mute în București.

„Într-un final m-am așezat la casa mea. M-am mutat în București, sunt foarte fericit. Am un loc al meu într-un final. Atunci când mă trezesc nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta. Acum știu. M-am mutat, e bine, sunt mai așezat să zic așa. Nu sunt eu foarte așezat, dar măcar știu că am unde să dorm”, a declarat Alex Delea pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *