Alex Gavrilescu și-a negociat rolul din ”Încă două lozuri”. Ce pariu a pus cu Dragoș Bucur: „Stau cu mine în casă” VIDEO EXCLUSIV

Ce a pus la bătaie pentru rolul său

După 7 ani de la lansarea filmului ”Două lozuri”, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol și Dragoș Bucur au făcut o continuare la fel de amuzantă. Din distribuție nu fac parte doar actori consacrați, ci și oameni de televiziune care vin din cu totul alte domenii. Printre cei care au filmat pentru ”Încă două lozuri” se numără și arhitectul Alex Gavrilescu, care, pentru un minut de glorie, a trebuit să-și pună motocicleta la bătaie, unul dintre cele mai de preț obiecte ale lui. Acesta a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu ar fi făcut târgul dacă nu se baza  pe faptul că Dragoș Bucur știe să meargă impecabil cu motocicleta.

Alex Gavrilescu, detalii despre ”Încă două lozuri”

Chiar dacă totul a pornit dintr-o joacă, acum, arhitectul Alex Gavrilescu poate să treacă în CV și ipostaza de actor într-un lungmetraj care se anunță promițător.

”Atât de bine am interpretat scurtul meu rol încât îl simți, nici nu trebuie să-l vezi. Nu mai am emoții de multă vreme, mi le-am consumat așa când eram mititel. Sunt dezinvolt indiferent în ce situație aș fi și găsesc eu cum să o ”descos”. Nu a existat un scenariu, bineînțeles, adică un rol script, dar am știut din prima ce am de făcut. Mi s-a zis: ”Ăsta îți este rolul, știi ce ai de făcut”. Și a ieșit perfect”, ne-a povestit arhitectul despre prestația lui.

Ce pariu a pus cu Dragoș Bucur

Alex Gavrilescu a ajuns să joace în ”Încă două lozuri” abia după ce a pus la bătaie cea mai nouă motocicletă a lui: ”Pariul a fost în felul următor. Dragoș și-a dorit să dea o tură cu noua mea motocicletă, achiziționată acum ceva timp, dar i-am zis că nu, că motocicleta nu se dă. Am tot negociat și Dragoș a zis că îmi dă un rol în film. Așa i-am dat motocicleta”, a explicat el pentu EGO.ro, completând că Dragoș Bucur se descurcă foarte bine la cârma unei motociclete și că abia așteaptă ziua când vor pleca la o plimbare împreună:

”Evident că i-am dat-o. I-a plăcut foarte mult. Este un foarte bun motociclist. Îl aștept cu nerăbdare la o plimbare împreună”.

”Este o vorbă între motocicliști că motorul nu se dă”

Doar cei care sunt cu adevărați pasionați de motociclete cunosc foarte bine senzația unui posesor de motor și cât de important este acest vehicul în viața lor. Alex Gavrilescu se numără printre acei motocicliști extrem de pasionați, care sunt de părere că motociclismul este un stil de viață, nu doar un mod de deplasare în trafic.

”Țin și nu țin, depinde de miză. Dar e vorbă între motocicliști, că motorul nu se dă. Nu doar primul motor a stat cu mine în casă, inclusiv motoarele pe care le am acum stau cu mine în casă, aproape de pat. Am două motoare: unul custom, unul construit și mai urmează să mai iau unul”, ne-a mai explicat arhitectul de la ”Visuri la cheie” despre cât de mult înseamnă pentru el motocicleta.

Potrivit lui Alex Gavrilescu, lucrurile au stat așa de când a început această pasiune și nu a ținut cont de părerile celor din jur, indiferent că era vorba de familie sau prieteni apropiați: ”Am fost stăpânul vieții mele încă de copil, adică nu are nimeni ce să-mi zică”.

”Ca motociclist nu mergi pe unde merge toată lumea”

Drept dovadă că rare sunt dățile când Alex Gavrilescu ia un pasager la o plimbare cu motocicleta lui: ”De principu motocicleta este făcută pentru o persoană. Foarte rar iau pe cineva pasager. Dar când îl iau îi dau un instructaj și cam atât. Dar îmi place să călătoresc singur pe motor”, a mai completat arhitectul pentru EGO.ro, care, în clipa de față, așteaptă o ”fereastră” în programul lui pentru a putea străbate un drum mai lung doar el cu motocicleta lui:

”Cel mai lung drum am avut București-Oradea. Încă nu am ieșit cu ea din țară, urmează. Ba da. Se pune dacă am fost la bulgari și la greci? E mai aproape, e cam aceeași distanță până la Oradea. Și la noi în țară sunt străzi bune care îți permit să te plimbi cu motorul. Depinde pe unde mergi. Ca motociclist nu mergi pe unde merge toată lumea, mergi pe drumul din dos, cum îmi place mie să-i zic. Și este ăla mai bun”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *