Alexandru Conovaru a avut parte de momente neplăcute după apariția lui în „Clanul”. „Nu mi-a venit să cred că lumea percepe chestia asta”. Prin ce a trecut actorul VIDEO EXCLUSIV

Incredibil ce i s-a întâmplat!

În primul sezon al serialului ”Clanul”, actorul Alexandru Conovaru a avut câteva apariții scurte, însă de mare impact. Cel puțin la publicul telespectator. Actorul a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu s-a așteptat niciodată ca personajul lui din ”Clanul” să intre atât de mult în atenția publicului, cu atât mai mult să creeze atâtea controverse.

Ce a pățit Alexandru Conovaru, după ce apărut în serialul Clanul de la Pro TV

Alexandru Conovaru a avut un rol mic în serialul ”Clanul” în care îl interpreta pe tatăl lui Tudor Achim, personaj jucat de Denis Hanganu, mâna dreaptă a lui Bebe Măcelaru, care moare în pușcărie. Cu toate că a avut apariții scurte, în câteva episoade, telespectatorii își aduc aminte de el, chiar și acum, când se pregătește lansarea sezonului 3.

”Familia s-a cam prins cam cu ce mă ocup eu și că trec așa într-o doză de semischizofrenie de la un caracter la altul și că sunt ba ăla bun, ba ăla rău, ba copilandru, ba comic. Reacția oamenilor pe stradă e foarte ciudată pentru că nu ai de unde să știi la ce să te aștepți. Eu am avut și câteva apariții sporadice în ”Clanul” și când s-a difuzat primul episod am luat niște înjurături pe stradă că mi-am vândut copiii. Nu mi-a venit să cred că lumea percepe chestia asta. Vorbesc strict de reacția publicului că era faza incipientă”, ne-a povestit Alexandru Conovaru, care mărturisește că îi place să interacționeze cu publicul său, însă de multe ori se întâmplă ca acesta să îi invadeze prea mult spațiul intim.

”Pe mine ce mă enervează la unii pe stradă este atunci când te văd, te recunosc, și vin să te ia de braț și te trag să faci o poză. Parcă le aparții cumva. Îi înțeleg, dar intră într-o zonă de confort și într-o zonă intimă a mea și atunci nu știu cum reacționez. Nu știu să reacționez foarte ok la asta”.

Citește și Cine sunt actorii din „Groapa”, noul serial de la Pro TV. Monica Bîrlădeanu, Dana Rogoz și Daniel Nuță, printre numele din distribuție VIDEO EXCLUSIV

”Nu am repetat în viața mea textul acasă”

Actorul este pe cale să scape de această asociere cu infractorul din ”Clanul”, căci va putea fi urmărit într-un alt serial care se anunță cel puțin la fel de captivant, în ”Groapa”.

Chiar dacă este o prezență constantă în spectacolele de teatru și de-a lungul timpului a jucat în mai multe filme de lungmetraj, Conovaru este conștient de faptul că un serial Tv are un mai mare impact la public.

De aceea vrea ca în serialul ”Groapa” să livreze un produs de calitate. Asta nu se traduce însă cu faptul că va sta zi și noapte cu scenariul în mână și se va prezenta pe set recitând ca un robot.

”Nu știu exact cum să răspund. Sunt roluri și roluri, și texte și texte. Depinde cât ai înțeles ca actor ce ai de făcut. Atunci textul devine foarte ușor. Eu nu am nicio problemă cu textele. Joc în vreo 12 spectacole de teatru. Dacă mă pui acum să îți spun un text din ele nu știu, când sunt acolo îmi amintesc tot. E ca într-un dans. Nu știu cum. Nu am repetat în viața mea textul acasă. Îl învăț numai la repetiții. Asta la teatru”, ne-a explicat actorul, completând că atunci când vine vorba de film, lucrurile stau un pic mai diferit.

”La film, la seriale, normal că trebuie să-l citești. Dar citind și știind despre ce este vorba, cumva se lipește de tine. Apoi ajungând și repetând cu colegii îl înveți fără să vrei. E ca o melodie, atunci când mergi cu mașina și auzi o melodie la radio și începi să o fredonezi împreună cu interpretul respectiv de la un capăt la altul. Habar nu aveai că știi melodia, că tu nu o cânți singur în baie. Așa se întâmplă și cu scenariul. Se magazinează undeva”.

Citește și Motivul pentru care regizorul Millo Simulov nu îi lasă pe actorii din „Groapa” să-și facă singuri toate cascadoriile. „Vom avea explozii de mașini, case ciuruite, multe” VIDEO EXCLUSIV

Cu toate acestea nu se vede stând și citind toată ziua textul. Vorbind doar din punctul său de vedere, actorul mărturisește că pentru el sunt alte lucruri mai importante pe set, decât recitarea unui text.

”Știu că nenea Mihăiță, că îmi este director la teatru, este pe alt model, el muncește mult, dar cumva este foarte important să știi textul. Știind textul poți să te joci cu el și să-i dai valori. Dacă stai cu spaima textului în cap, atunci ești încorsetat în chestia asta și nu te lasă să evoluezi, să fii relaxat. Relaxarea este 85% din munca unui actor. Sunt atât de mulți actori care nu sunt relaxați pe scenă, la cameră, actori care se uită la ceas și habar nu au cât este ceasul. Ei se uită că așa trebuie, că așa spune scenariul”, a mai explicat Alexandru Conovaru pentru EGO.ro.

Citește și Ce se întâmplă cu Adrian Nartea, de când a jucat în serialul Vlad. Actorul și-a dat soția de gol: “Nu știu de unde norocul ăsta” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce îți așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *