Alexia Eram a apărut într-un sutien de baie minuscul. Cum i-a arătat Mario Fresh că o iubește mult: ”Fericirea chiar constă în lucruri simple” FOTO

Gestul romantic de care a avut parte

Scris de: Daoud Andra

23 Jan. 2024

Alexia Eram și Mario Fresh și-au început anul cu o vacanță exotică. Cei doi se află, de ceva timp, în Bali, unde se bucură de plajă, dar explorează și tot felul de locuri. Iubitul ei nu încetează să o surprindă nici în vacanță și a emoționat-o cu un gest pe care puțini bărbați îl mai fac.

Alexia Eram, surpriză de proporții în vacanță

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de câțiva ani buni, iar relația lor a trecut prin mai multe provocări, de-a lungul timpului, însă au reușit să rămână împreună. În prezent, se bucură de o vacanță în doi, în Bali, unde explorează tot ce le oferă locul.

Artistul nu uită să își surprindă iubita cu mici gesturi romantice, chiar dacă sunt departe de casă. Într-una din zile, după ce au participat la un atelier de modelat bijuterii din argint și au vizitat o cascadă, Mario Fresh a pregătit o cină romantică pentru partenera lui. Foarte atent la detalii, cântărețul a scris lângă masă, din flori și frunze, mesajul ”I love you”. Alexia nu s-a putut abține și a împărtășit surpriza cu fanii ei de pe Instagram.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță de lux în Bali. Vila în care s-au cazat e superbă, fiica Andreei Esca nu s-a uitat la bani FOTO

”Atunci când ajung într-un loc superb precum Bali spun că ceva mai frumos de atât nu există. Ei bine, lumea asta e atât de frumoasă încât nu mă satur de atâtea peisaje superbe parcă pictate sau văzute doar în filme și mereu mi se confirmă că am văzut prea puțin. Astăzi a fost prima zi full din Sideman, un loc absolut superb: liniște, verde, cascade, peisaje care te lasă cu gura căscată.

De dimineață am participat la un curs unde am învățat cum să ne facem propriile bijuterii din argint, după-amiază am hotărât să vizităm câteva cascade, iar seara s-a încheiat cu o cină surpriză din partea iubitului meu. Fericirea chiar constă în lucruri simple!”, a scris Alexia Eram, în descrierea imaginilor.

Gestul romantic făcut de Mario Fresh

Outfit-ul cu care și-a înnebunit fanii

Alexia Eram este într-o formă excelentă, iar antrenamentele intense de la sală își spun cuvântul. Iubita lui Mario Fresh nu a pierdut nicio ocazie de a-și pune în valoare silueta, în vacanța din Bali. Finalista de la ”America Express” a apărut în fotografii purtând un set compus dintr-un sutien și o pereche de pantaloni scurți, de culoare galben muștar.

Citește și: Alexia Eram, schimbare îndrăzneață după America Express. A îmbrăcat cea mai frumoasă rochie și fanii au copleșit-o cu laude: “Ești minunată”

Fotografiile pe care le-a publicat pe Instagram au adunat peste 30.000 de aprecieri și numeroase comentarii. Alexia le-a arătat fanilor ei și două verighete din argint, pe care ea și Mario le-au confecționat la atelierul de bijuterii. Mulți au crezut că artistul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie, însă se pare că nu a fost vorba despre așa ceva.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *