Alexia Eram nu prea a avut bani de buzunar, când locuia acasă, la părinți. “Au fost destul de stricți”. Pe ce cheltuiește fiica Andreei Esca cei mai mulți bani EXCLUSIV

Mama ei, știrista PRO TV Andreea Esca, nu o răsfăța cu bani
Alexia Eram nu prea a avut bani de buzunar, când locuia acasă, la părinți. “Au fost destul de stricți”. Pe ce cheltuiește fiica Andreei Esca cei mai mulți bani EXCLUSIV

Alexia Eram are părinți celebri, dar a preferat să iasă din umbra lor și să fie pe cont propriu la capitolul finanțe. Este creator de conținut, are multe contracte cu branduri care vor să își asocieze imaginea cu ea și deține și o firmă de consultanță și comunicare. Practic, își câștigă singură banii de câțiva ani. Cum este viața pe cont propriu și când le cere sfaturi părinților ei, Andreea Esca și Alexandre Eram, dar și cum își gestionează veniturile, ne-a spus Alexia Eram în interviul exclusiv acordat pentru Ego.ro.

Ego.ro: Alexia, obișnuiești să te consulți cu părinții înainte de a demara un proiect?

Alexia Eram: Mă consult cu amândoi pe partea de marketing, de business, de idei, de concept, facem brainstorming în familie.

De la ce vârstă ești independentă financiar? Cum este?

Cred că se fac aproape trei ani. Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa flower power. Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte. Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare.

Înainte, când depindeai de părinți, care era mai darnic la capitolul finanțe?

Mama, dar niciunul nu a fost atât de darnic. Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți.

Ți s-a întâmplat să cheltuiești bani pe un anumit lucru și apoi să îți pară rău că ai rămas fără bani?

Nu, de obicei sunt foarte organizată, știu când trebuie să dau și când nu trebuie să dau bani, dar, da, dacă îmi place ceva, o să mi-l iau. Adică nu sunt deloc chitroasă. Sincer, cheltuiesc destul de mult, dar dacă îmi place ceva o să mi-l cumpăr, am o viață până la urmă.

Ce slăbiciuni ai?

Haine și vacanțe. Cu vacanțele rămâi, dar și cu hainele rămâi, dar se mai strică. Așa în vacanțe vezi lucruri, evoluezi, descoperi.

Ce tabieturi aveți tu și Mario în viața de zi cu zi? Îți face cafeaua dimineața? Îi pregătești micul dejun?

Nu stăm împreună, deci nu avem un tabiet așa zilnic, dar de obicei, da, când suntem împreună știe că micul dejun este masa mea preferată și cafeaua neapărat trebuie să fie cafeaua aceea bună și știe exact de unde să mi-o aducă. Dar așa un tabiet anume nu avem.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
0.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *