Alimente cu efect afrodisiac puternic. Top 5 cele mai eficiente

Dacă vrei să-i stârnești pasiunea iubitului tău, servește-i ca aperitiv câteva preparate speciale
Alimente cu efect afrodisiac puternic. Top 5 cele mai eficiente

Mâncarea cu efect afrodisiac are rolul de a crește libidoul și dorința de a face sex prin stimularea senzației de excitare. Stridiile și fructele exotice sunt recunoscute pentru proprietățile de a spori apetitul sexual. Dar alături de acestea mai sunt și alte alimente cu efect afrodisiac puternic. Iată cinci astfel de alimente pe care i le poți servi partenerului tău pentru a-i stârni dorința sexuală:

1. Scorțișoara

Scorțișoara este singurul afrodisiac natural recunoscut în medicină. Aceasta favorizează circulația sângelui, mai ales în zona abdomenului, îmbunătățind fluxul sanguin în zona organelor genitale și facilitând excitarea. Așadar, poți să adaugi puțină scorțișoară în cafeaua de dimineață, când nu sunteți foarte grăbiți sau seara, într-o prăjitură aromată. Scorțișoara conține și mangan, despre care se știe că ajută la stimularea apetitului sexual masculin.

2. Șofranul

Șofranul este un condiment originar din Asia, utilizat adesea pentru a reduce stresul și pentru a îmbunătăți starea de spirit. Având în componență diverși nutrienți bioactivi, șofranul contribuie la îmbunătățirea erecției la bărbați. Minim 30 de miligrame de șofran consumate zilnic, cel puțin timp de 3 săptămâni, pot îmbunătăți semnificativ apetitul sexual al partenerului tău. La femei, consumul șofranului crește nivelul de excitare și senzația de lubrifiere.

3. Ghimbirul, în top la alimente cu efect afrodisiac puternic

Un alt condiment recunoscut din cele mai vechi timpuri pentru efectele afrodisiace este ghimbirul. În India este folosit amestecat cu ouă și miere pentru a stârni apetitul sexual al bărbaților. Ghimbirul are proprietatea de a stimula circulația sanguină în zona mâinilor, a picioarelor, dar și în zona organelor genitale. Consumul de ghimbir crește sensibilitatea în zonele erogene. Așadar, este recomandat să-l incluzi în meniul tău și al iubitului tău pentru a vă îmbunătăți activitatea sexuală.

4. Cartofii dulci, unul dintre cele mai eficiente alimente cu efect afrodisiac

Cartofii dulci sunt un aliment cu un conținut nutrițional important pentru sănătatea organismului. Consumul des de cartofi dulci poate avea efecte benefice atât la bărbați, cât și la femei. Cartofii dulci au un conținut ridicat de potasiu care stimulează potența sexuală a bărbaților. Aceștia îmbunătățesc erecția, în timp ce betacarotenul oferă organismului o cantitate mare de vitamina A care stimulează fertilitatea la femei.

5. Rodia

Sucul de rodie este un afrodisiac natural puternic recunoscut pentru proprietățile de a stimula apetitul sexual. Rodia crește nivelul de testosteron, reduce stresul și îmbunătățește starea de spirit. Este și un aliment foarte sănătos, bogat în fibre și are multe vitamine. Așadar, include rodia în meniul tău zilnic. Poate fi adăugată în salate, într-un smoothie alături de alte fructe sau sub forma unui suc natural delicios. Îl poți servi chiar la micul dejun împreună cu iubitul tău.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *