Alimentele pe care Loredana Groza le-a scos definitiv din meniu. Secretul prin care se menține într-o formă de zile mari la 53 de ani

Artista face sacrificii pentru a arăta bine

Scris de: Daoud Andra

27 Aug. 2023

Alimentele pe care Loredana Groza le-a scos definitiv din meniu. Secretul prin care se menține într-o formă de zile mari la 53 de ani

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Artista reușește, de ani buni, să se mențină într-o formă de invidiat și a dezvăluit câteva dintre secretele siluetei sale. Care sunt alimentele pe care Loredana Groza le-a scos definitiv din meniu și ce reguli are atunci când vine vorba despre alimentație.

Alimentele de care Loredana Groza nu se mai atinge

Ajunsă la 53 de ani, Loredana reușește să își mențină formele care au consacrat-o. Ba mai mult, unii ar spune că arată chiar mai bine decât atunci când s-a lansat în muzică. Lori face sacrificii pentru a arăta bine în ținutele de scenă și se menține activă, astfel încât să poată dansa cot la cot cu trupa ei, în concerte. Sportul face parte din rutina ei și o ajută să își antreneze atât trupul, cât și mintea.

Citește și: Loredana, o nouă schimbare de look. O prinde de minune, arată mai tânără cu ani buni

Atunci când vine vorba despre alimentație, Lori se ferește de excesele culinare și este conștientă de faptul că nu mai poate mânca aceleași lucruri ca în urmă cu 20 de ani, fără să existe consecințe. Artista a dezvăluit recent că nu se atinge de pâine și de produsele care conțin gluten. Lori spune că, atunci când ajungi să îți cunoști corpul și știi ce îi face bine și ce nu, este mai ușor să ai o alimentație echilibrată.

”Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, a declarat Loredana Groza, pentru Unica.

Alimentele pe care Loredana Groza le-a scos definitiv din meniu. Secretul prin care se menține într-o formă de zile mari la 53 de ani
Lori a exclus produsele care conțin gluten

Ce este glutenul

Glutenul este denumirea pentru o anumită proteină care se regăsește în grâu, secară și orz. Toate derivatele din grâu conțin gluten, acest lucru însemnând că îl regăsim în pâine, paste, biscuiți etc.

Citește și: Imaginile pentru care Loredana Groza ar face orice să le șteargă de pe internet. Cum a apărut vedeta, stupoare pentru fani

În ultimii ani, tot mai multe persoane au descoperit că au o sensibilitate sau chiar intoleranță la gluten și au decis să îl excludă din alimentație, pentru a evita problemele digestive. Intoleranța la gluten poate fi diagnosticată în urma unui consult de specialitate și a unui set de analize specifice.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *