Monica Anghel, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a surprins pe toată lumea cu ambiția de a slăbi spectaculos. A scăpat de 43 de kilograme, pe care nu le-a mai pus la loc, iar acum cântărește 58 de kilograme. Ce dietă ține vedeta și cum arată meniul ei zilnic.
La 52 de ani, Monica Anghel arată și se simte mai bine ca niciodată, după ce a trecut printr-o transformare fizică radicală. Artista a slăbit peste 40 de kilograme, apoi și-a luat diploma de instructor de fitness. De când a început să mănânce echilibrat, artistat a ținut să puncteze că scăpat de kilogramele în plus prin dietă și exerciții fizice, fără operații sau medicamente minune.
Citește și Alimentul pe care Irina Loghin nu-l mai consumă de 50 de ani
După ce Monica Anghel și-a făcut apariția mai slabă ca niciodată, foarte mulți s-au întrebat dacă nu cumva cântăreața și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Potrivit spuselor ei, pe lângă exercițiile fizice pe care le face acasă, merge la kinetoterapeut și la ședințe de fizioterapie. În plus, mănâncă sănătos, alegând să renunțe complet la anumite alimente nocive.
Vedeta a mai explicat că a scos pâinea din meniu, încă din prima zi când a decis că trebuie să facă o schimbare: „Dimineața, la prima oră, mănânc o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10:00 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12:00 servesc o ciorbiță de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunț la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos. Mai nou, mănânc între orele 12:00 și 18:00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină”, cconform Viva.