Alimentele pe care regele Charles le adoră. Ce mănâncă la micul dejun și prânz. Așa se explică de ce e într-o formă extraordinară, la 74 de ani

Află care sunt alimentele preferate de regele Charles al III-lea

Scris de: Oana Matei

01 Aug. 2023

Alimentele pe care regele Charles le adoră. Ce mănâncă la micul dejun și prânz. Așa se explică de ce e într-o formă extraordinară, la 74 de ani

La vârsta de 74 de ani, regele Charles al Regatului Unit continuă să impresioneze prin vitalitatea și energia sa remarcabile. Se poate argumenta că unul dintre secretele sale este alimentația sănătoasă și echilibrată, pe care o urmează cu atenție și pasiune. Iată câteva dintre alimentele pe care monarhul le adoră și care contribuie la forma lui extraordinară.

3 Alimente care nu trebuie să lipsească de pe masa Regelui Charles

Când vorbim despre regi și mâncare,  avem tendința să ne imaginăm cereri extravagante și incredibile, cu toate acestea, gusturile lor sunt adesea mai simple decât par:

Brânză: Regele Charles al III-lea este un mare iubitor de brânzeturi, acesta făcând parte din Asociația Producătorilor de Brânzeturi din Anglia, promovând sprijinul producătorilor locali de brânzeturi. Astfel, nu este de mirare că unul dintre felurile sale preferate sunt ouăle coapte cu brânză, un fel de tartă gustoasă  cu ou și brânză.

Ouă: Ouăle sunt de asemenea, o parte importantă a mâncărurilor preferate ale lui Charles, în acest sens el nu este foarte diferit de Regina Elisabeta a II-a , căreia îi plăcea să savureze ouă la micul dejun. Pentru fiul fostului monarh și actualul rege, ouăle sunt, de asemenea, o parte importantă a dietei sale , în acest caz sub formă de ouă fierte .

Ceai cu miere: conform declarațiilor făcute de bucătarul Graham Newbould, regele Charles al III-lea are o „ cutie de mic dejun ”, adică un set special de mâncare, pe care îl ia cu el peste tot, întrucât conține șase tipuri de miere, muesli și nuci, toate cele necesare pentru mesele de dimineață. În plus când vine vorba de ceai, regelui îi place să savureze o ceașcă bună de ceai Darjeeling cu lapte și puțină miere, în loc de zahăr.

Vezi și 10 alimente care îți dau energie. Ce să mănânci atunci când ești obosit

Obiceiurile regelui Charles. Ce consumă de fapt monarhul

Legume și fructe ecologice

În 1986, prințul de Wales, atunci, a anunțat conversia fermei sale din Highgrove, la agricultura ecologică. Fostul bucătar al Casei Regale, Darren McGrady a confirmat că Charles este pasionat de fructele și legumele organice. „Întotdeauna a iubit agricultura ecologică, înainte ca aceasta să devină populară. Îi plac ciupercile sălbatice și întotdeauna când vine cu bucătarii săi la Balmoral le arată unde sunt cele mai bune ciuperci”, a spus el. McGrady a mai dezvăluit, de asemenea, că printre mâncărurile preferate ale monarhului se numără risotto de miel cu ciuperci.

Moștenirea genetică

De asemenea, moștenirea genetică a longevității predecesorilor regelui Charles al III-lea, nu poate fi eludată. Mama lui, Regina Elisabeta a II-a, a murit la vârsta de 96 de ani , iar tatăl său  la 99 de ani. Bunica sa maternă a trăit și ea până la 101 ani. Aceasta din urmă,  conform celor scrise la acea vreme, nu și-a pierdut niciodată obiceiul prost de a fumatului și a băut în fiecare zi un gin tonic, un pahar de vin la prânz și un Martini, înainte de cină.

Un stil de viață sănătos și activ

Cu siguranță, o dietă echilibrată nu este singurul secret al formei extraordinare a regelui Charles. Alături de alegerile alimentare inteligente, monarhul pune accent și pe un stil de viață activ. Apropiații săi declară că îi place să petreacă timp în aer liber, să practice drumeții și să se ocupe cu grădina.

Vezi și 4 trucuri extraordinare pentru a arăta mai slabă la plajă. Toată lumea te va indivia. Ce trebuie să faci, de fapt

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9.2 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *