Alimentul la care a renunțat Cătălin Scărlătescu. L-a scos definitiv din alimentație

Dieta cu care celebrul chef a slăbit nu mai puțin de 30 de kilograme.
Alimentul la care a renunțat Cătălin Scărlătescu. L-a scos definitiv din alimentație

Cătălin Scărlătescu se numără printre vedetele care au câștigat bătălia cu kilogramele. Realizarea sa este cu atât mai remarcabilă cu cât celebrul chef nu a depus un efort ieșit din comun și nici nu a apelat la intervenții chirurgicale complicate. Iată care este alimentul la care a renunțat Cătălin Scărlătescu.

Alimentul la care a renunțat Cătălin Scărlătescu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că chef Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească foarte mult fără a depune însă un efort prea mare.

Juratul emisiunii ”Chef la cuțite” a reușit performanța de a da jos nu mai puțin de 30 de kilograme, ajungând de la 130 la 100 kilograme. Cu toate acestea, celebrul bucătar nu a putut sta departe de cele mai gustoase preparate. El a renunțat însă la doar un singur aliment.

Citește și: Concurentul de la „Chefi la cuțite” care i-a vândut o rețetă lui Cătălin Scărlătescu. „Nu mi-am luat chiar vilă cu piscină, dar o piscină mi-am făcut” VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit în urmă cu ceva timp care este secretul dietei sale. Celebrul chef a măturisit că a renunțat să mai consume pâine, lucru pe care îl recomandă și altor persoane care vor să slăbească.

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, dezvăluia anul trecut Cătălin Scărlătescu.

Juratul emisiunii  Chefi la cuțite a precizat că din dieta sa nu au lipsit fructele și legumele proaspete, pe care însă nu le-a consumat într-o anumită ordine sau ținând cont de cantitate.

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a mai dezvăluit cunoscutul bucătar.

Preț uriaș pentru o porție de cartofi prăjiți, în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a știut să profite de notorietatea sa pentru a câștiga bani frumoși. Restaurantul pe care el îl deține, ”XChef by Cătălin Scărlătescu” est eunul dintre cele mai apreciate din București.

Citește și: Cel mai picant detaliu a ieșit la iveală. Ce face Cătălin Scărlătescu în dormitor. Doina Teodoru a spus tot, fără rușine: „Mă simt femeie

Însă și prețurile sunt pe măsură. Spre exemplu, doar pentru o porție de cartofi prăjiți, pofticioșii trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 46 de lei. Tot același preț îl are și o porție de legume.

Cei care vor să mănânce o salată Caesar vor plăti 58 de lei. Pe de altă parte, pasionații de dulciuri se pot delecta cu Panna cotta by Rareș Dinu care costă 42 de lei sau cu Tarta xchef by Rareș Dinu care costă tot atât.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *