Alimentul la care a renunțat Lidia Fecioru. Așa a slăbit 30 de kilograme în timp record

Cum a reușit Lidia Fecioru să dea jos 30 de kilograme

Pe Lidia Fecioru, în vârstă de 61 de ani, publicul o știe suplă și cu o siluetă zveltă, însă bioenergoterapeutul nu a arătat dintotdeauna așa. În trecut, vedeta de la Antena 3 CNN a cântărit chiar și 90 de kilograme, dar cu multă voință a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme. Iată alimentul la care a renunțat vedeta pentru a slăbi!

Lidia Fecioru a dat jos 30 de kilograme

Lidia Fecioru nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și respectate bioenergoterapeute de la noi din țară. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu un aspect fizic de invidiat, specialista îi încântă pe telespectatori ori de câte ori apare pe micul ecran.

Puțini români știu, însă, că Lidia Fecioru nu a avut dintotdeauna viața frumoasă pe care o are acum. Vedeta a trecut prin trei divorțuri, iar unul dintre parteneri i-a făcut o remarcă care avea să-i rămână în minte ani de zile și chiar să o motiveze.

La vremea aceeea, specialista avea mai multe kilograme în plus, iar bărbatul i-ar fi reproșat acest lucru. Vedeta a suferit foarte mult, dar tot răul s-a dovedit a fi spre bine. Cu o voință de fier și o determinare ieşită din comun, Lidia Fecioru a reușit să topească 30 de kilograme și a divorțat, iar acum se simte pe deplin împlinită.

”Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat.

Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat. Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată.

În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc”, a dezvăluit specialista.

Citește și Vedeta din România care și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții. A aflat că bărbatul iubit așteaptă un copil cu amanta!

Lidia Fecioru
Lidia Fecioru

Care este alimentul la care a renunțat Lidia Fecioru pentru a slăbi

Pentru a obține aceste rezultate extraordinare, Lidia Fecioru a făcut schimbări importante în dieta sa zilnică. Vedeta a renunțat la pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, dar și la fructe. Bioenergoterapeuta spune că evită să mănânce fructe, deoarece acestea conțin zahăr.

”Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănaânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe.

Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr. Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce.

Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara”, a mai spus specialista.

Citește și Dieta simplă pentru a arăta perfect în costumul de baie. Secretele lui Cori Grămescu!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.2 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *