Alimentul la care a renunțat Raluca Moianu pentru a se menține în formă: „Lucrul acesta se vede imediat pe piele și în felul în care mă simt” VIDEO EXCLUSIV

Obișnuiește să facă sport pentru a-și menține silueta

Pe Raluca Moianu publicul o asociază și acum cu emisiunea „Iartă-mă”, deși postul TVR nu o mai difuzează din anul 2007. În ultimii ani a mai moderat și alte emisiuni TV, dar și de radio, însă a participat și la alt gen de proiecte care nu aveau legătură cu meseria pe care o practică. Dovadă că, de curând, am întâlnit-o pe Raluca Moianu în cadrul unei prezentări de modă, în postura de fotomodel. La 53 de ani, fosta prezentatoare TV are încă o siluetă care îi permite să apară pe un podium de modă.

Raluca Moianu: „Cred că este foarte important să ai un echilibru interior”

Chiar dacă la prima vedere pare că Raluca Moianu are o siluetă impecabilă fără să depună prea mult efort, fosta prezentatoare TV a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că lucrurile nu sunt deloc așa, sau cel puțin nu după 53 de ani, vârstă pe care o are în prezent.

„Eu cred că este foarte important să ai un echilibru interior. Nu cred în rețete nu știu cum sau în diete wow. Cred în sport. În momentul în care am descoperit că dacă fac pilates, lucrul acesta mă ajută foarte mult, în momentul în care am descoperit că dacă nu mai mănânc atâta zahăr, lucrul acesta se vede imediat pe piele și în felul în care mă simt. E vorba de un anumit stil de viață. Am și eu niște riduri, adică se vede că nu mai am 20 de ani”, ne-a declarat Raluca Moianu la coborârea de pe podium, unde a defilat într-o rochie semnată de Eli Lăslean, completând că deși are experiență și nu este la prima apariție în public, nu crede că va reuși vreodată să-și stăpânească emoțiile.

„Emoții avem tot timpul, dar ele sunt constructive. Oamenii de scenă și în general în radio, în televiziune, e normal să avem emoții pentru că emoțiile ne fac să ne simțim vii, dar asta nu înseamnă că nu le depășim. Le tratăm ca pe un lucru firesc”.

„O admir foarte tare pe Bianca Brad pentru silueta pe care o are”

Fosta prezentatoare TV nu este singura vedetă trecută de 50 de ani care își menține silueta impecabilă cu ajutorul exercițiilor de pilates, printre cele mai cunoscut fiind Bianca Brad.

Cele două s-au întâlnit de curând la aceeși prezentare de modă și au descoperit că ambele sunt pasionate de acest sport, diferența fiind că fostul manechin, Bianca Brad, este și instructor avizat, lucru care i-a dat de gândit Ralucăi Moianu și nu mare ar fi mirarea ca cât de curând cele două să se antreneze împreună, mai ales că sunt prietene de mult timp.

„Nu fac pilates cu Bianca Brad, dar o admir foarte tare pentru silueta pe care o are. Chiar vorbeam pentru că ne cunoaștem de foarte mulți ani, copii noștri au crescut, vorba aceea sunt mari, și noi încă mai cochetăm să fim așa subțirele”, a mai declarat Raluca Moianu pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *