Alimentul la care a renunțat Răzvan Popescu, după ce a slăbit 45 de kilograme. Prezentatorul a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului

Răzvan Popescu: „Pofta pe care o aveam înainte nu mai există”

Scris de: Daoud Andra

01 Mar. 2023

Alimentul la care a renunțat Răzvan Popescu, după ce a slăbit 45 de kilograme. Prezentatorul a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului

Răzvan Popescu de la Radio ZU a trecut printr-o transformare radicală și a slăbit 45 de kilograme, după ce a recurs la o operație de micșorare a stomacului. Recent, omul de radio a vorbit despre cum i s-au schimbat obiceiurile alimentare după ce s-a operat. Care este alimentul la care a renunțat Răzvan Popescu după ce a slăbit considerabil.

Schimbări în dietă: alimentul la care a renunțat Răzvan Popescu

Omul de radio Răzvan Popescu a apelat la o intervenție chirurgicală pentru a pierde în greutate. El a vorbit în trecut despre operația la stomac, în urma căreia a slăbit 45 de kilograme. Răzvan Popescu a povestit recent că nu și-a schimbat radical alimentația, ci doar mănâncă mult mai puțin. Se bucură în continuare de mâncărurile care îi plac, însă în cantități mult mai mici.

Citește și: Răzvan Popescu, primele impresii după intervenția de micșorare a stomacului. Prin ce va trece prezentatorul de la Radio ZU în perioada următoare

Odată cu pierderea în greutate, i s-au schimbat însă și preferințele alimentare. Astfel că, dacă înainte mânca foarte multe dulciuri, după operație nu simte nevoia să mai consume prăjituri și alte alimente bogate în zahăr. Astfel, omul de radio a spus că acum preferă să mănânce un cartof copt în loc de o prăjitură.

„Sunt multe alimente care nu îmi mai plac, așa cum îmi plăceau înainte, inclusiv dulciurile. Pofta de dulce pe care o aveam înainte nu mai există. Cu toate astea, cartofii îmi plac în continuare. Dacă îmi dai să aleg între o prăjitură și un cartof copt, aleg cartoful din care mănânc jumate că nu pot mai mult.”, a spus Răzvan Popescu la Antena Stars.

Alimentul la care a renunțat Răzvan Popescu, după ce a slăbit 45 de kilograme
Răzvan Popescu a pierdut în greutate peste 45 de kilograme

Cum reacționează oamenii când văd cât de mult a slăbit

În urmă cu câteva luni, Răzvan Popescu a dat un interviu pentru Ego.ro, în care a povestit despre schimbările apărute în viața lui după pierderea în greutate. Omul de radio a spus că a renunțat la hainele vechi și a fost nevoie să își reînnoiască garderoba constant, după ce a dat jos mai bine de 40 de kilograme.

Citește și: Răzvan Popescu de la Radio ZU, transformare spectaculoasă. A slăbit 42 de kilograme și nu se oprește aici: „Sunt și eu curios în ce hal o să arăt” EXCLUSIV

Pe lângă faptul că mănâncă puțin, el face și sport și a recunoscut că îi este mai ușor să se miște de când are mai puține kilograme. Cei care îl întâlnesc îl felicită pentru voința de a slăbi, însă există și voci care i-au spus că a slăbit destul și că ar trebui să se oprească.

„Lumea e încântată și mă felicită, dar nu cred că e meritul meu, ci meritul unei operații reușite. Au început să apară și sfătuitorii care spun că am slăbit prea mult și să mă opresc, dar știam că voi slăbi mult, mi-au spus medicii înainte de intervenția chirurgicală. Operația m-a interesat pentru efectele pe care le are pe plan de sănătate, și aici mă refer la tensiune, la diabet, riscuri care dispar odată cu pierdea kilogramelor.”, a povestit Răzvan Popescu pentru Ego.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *