Alin Gălățescu face topul prezentatoarelor TV cel mai bine îmbrăcate: “Andreea Marin își face treaba, Mihaela Rădulescu nu mai știm nimic despre ea” EXCLUSIV

Alin Gălățescu este analist de modă și dezvăluie cine a reușit din showbiz-ul românesc să evolueze
Alin Gălățescu face topul prezentatoarelor TV cel mai bine îmbrăcate: “Andreea Marin își face treaba, Mihaela Rădulescu nu mai știm nimic despre ea” EXCLUSIV

Alin Gălățescu, analist de modă, a făcut topul prezentatoarelor TV din România care au evoluat de-a lungul timpului din punct de vedere al modei. În cadrul emisiunii Ego Life, Alin a spus pe scurt cine a reușit să impresioneze mereu, dar și cine a ieșit din acest joc, al modei.

Alin Gălățescu: “Andreea Esca care rafinează pe un alt tip”

Într-o discuție despre Simona Pătruleasa, unde analistul de modă a felicitat-o pentru felul în care se îmbracă, Alin Gălățescu a făcut și topul prezentatoarelor TV din România care au evoluat în acest sens. Potrivit lui, există și nume cunoscute care au preferat să se retragă din acest „joc”.

“În toți anii ăștia sunt foarte puține nume care au rămas coerente cu sine și care au evoluat evident. Aș mai adăuga-o pe Andreea Berecleanu care mi se pare într-o evoluție în ultima perioadă destul de puternică, mai ales curajul de a trece la o altă televiziune. Andreea Esca care rafinează pe un alt tip, dar e cumva mai consecventă decât voi, nu neapărat în sens pozitiv, în sensul că evoluează chiar mai puțin decât ați evoluat voi. Mai sunt cele care au ieșit din jocul asta: mai e Andreea Marin, care își face treaba, Mihaela Rădulescu nu mai știm nimic despre ea”, a spus Alin Gălățescu la Ego Life.

Dana Săvuică, despre Mihaela Rădulescu: „Femeia care a trecut de 50 de ani, cum sunt și eu”

Dana Săvuică susține că discuția poate fi despre Mihaela Rădulescu ca femeia care a trecut de 50 de ani, prezentatoarea fiind și ea și aceeași situație. Dana mărturisește că acum are temeri în ceea ce privește hainele scurte sau decoltate.

„Vorbim despre Mihaela Rădulescu nu neapărat despre ea, ci despre femeia care a trecut de 50 de ani, cum sunt și eu, am intrat în zona asta și categoria +50 și de multe ori aud oamenii care spun, comentează: aa, păi la 50 de ani ea își mai arată. Și Acum stau cu acest sacou pe mine, bine, pentru că vorbim despre dress code vestimentar, este 9 seara și am îndrăznit să port alb. Eu nu aș putea la ora asta să fac așa (n.r. să își dea sacoul jos). Nu mai pot. Se spune despre femeile care au trecut de 50 de ani, poate chiar de 40 unele, că nu mai ai voie să porți mini, că nu mai ai voie să îți etalezi atuurile fizice”, a spus Dana Săvuică la Ego Life.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *