Alina Pușcaș a luat și numele de familie al soțului, după cununie. „A zis să-l iau și pe al lui, dar să-l păstrez și pe al meu”. Cum o cheamă, de fapt, în acte. VIDEO EXCLUSIV

Alina Pușcaș s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu un medic stomatolog.

Vedeta tv Alina Pușcaș s-a măritat cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, în urmă cu 3 ani, și împreună au trei copii. Pentru ei nu era însă important un act, dovadă că au ales să facă mai întâi copiii și apoi să devină oficial soț și soție. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!”(Antena 1) a ales să ia numele soțului, după cununie. Alina Pușcaș a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că a ales să păstreze și numele cu care a devenit cunoscută, însă mai mult la insistențele soțului.

Cum o cheamă acum pe Alina Pușcaș în buletin

Deși oficial o cheamă și Stoenescu, din 2019, de când au mers la ofițerul de stare civilă, Alina Pușcaș este strigată extrem de rar cu acest nume.

„Ești prima persoană care îmi spune Stoenescu și nu Pușcaș. Apreciez. Sunt și Pușcaș, dar și Stoenescu. Am luat și numele lui. El nu a vrut să renunț la numele meu. I-am zis că eu vreau să-i port numele, însă el a zis să-l iau și pe al lui, dar să nu renunț la al meu. Așa a rămas. Nu știu cât de mult contează, mai ales că acum este la putere social media și acolo poți să ai orice nume. Lumea te va ști și de acolo, pe TV la fel, iar în acte și în discuțiile cu prietenii poți să fii cu numele partenerului.

Pe mine nu m-a încurcat niciodată asta. Cert este că mă întorc dacă mă strigă cineva cu numele Stoenescu. Probabil că este și rar numele, dar deși mă cunosc cu multă lume, de mulți ani, ești singura care mi-a spus cu acest nume. Să știi că nici la vreo instituție publică sau într-un loc unde trebuie să depun acte, nu mă strigă după numele soțului. În momentul în care mă recunoaște cineva de acolo, chiar dacă are actul în față, tot nu-mi spune Stoenescu”, a povestit Alina pentru EGO.ro.

„Seara ne întâlnim toți”

Indiferent de proiectele în care sunt implicați, pentru Alina și soțul ei nu este nimic mai presus decât cei trei copii pe care îi au împreună. De când au început școala și grădință s-au schimbat oarecum activitățile, dar, chiar și în aceste condiții, Alina Pușcaș ne-a mărturisit că nu există zi în care să nu se reîntregească toată familia și să petreacă măcar câteva ore împreună.

„Copiii se pun în pat la ora 21.00. Noi am început școala pe 31 august, deci am început mai devreme. Ei sunt foarte fericiți, le place. Deocamdată nu am văzut să se plângă și să vrea înapoi la grădiniță. Văd cum le place. Nu neapărat că este greu cu trei copii. Când erau mai mici era mai greu cu dormitul, cu împărțitul. Acum dorm toți exact la același program, merg dimineața la școală și la grădiniță, de la 8.00 dimineața și îi iau la ora 17.00. Deci ei practic toată ziua sunt la școală și la grădiniță, iar noi ne întâlnim seara. Toți. Soțul mai întârzie uneori, căci fiind medic este mai complicat cu el, dar face eforturi mari să ajung cel mai târziu la ora 18.00 ca să putem să petrecem două-trei ore cu ei, până se pun în pat. Chiar dacă vorbim două-trei chestii, sau mai repetăm un pic la pian, ori ne facem planurile pentru weekend”, ne-a mai declarat prezentatoare TV.

„Dacă fac curat la ei în camera, își strâng jucăriile, atunci primesc bani”

Cei trei copii ai cuplului, Alexandru, în vârstă de 7 ani, Melissa, de 5 ani și Iris de 3 ani, sunt în perioada în care vor să petreacă tot timpul cu părinții lor și găsesc tot felul de activități care să-i pună pe toți împreună.

„Mai nou, Melissa are o preocupare. Vrea să ne stoarcă de bani. Și-a propus ca în fiecare seară să facă ceva pentru noi. Știe că așa poate fi răsplătită. Nu vă închipuiți că îi dăm cine știe câți bani. Dar dacă pune la loc nu știu ce sau dă cu mopul, că mai nou îi place să dea cu mopul prin toată casa, îi dăm 10 lei. Ea își adună bani în pușculiță”, ne-a povestit amuzată Alina.

Alina Pușcaș a luat și numele de familie al soțului, după cununie
Alina Pușcaș, soțul și copiii lor

”Așa cum eu și tatăl lor muncim, așa le-am zis că trebuie să facă și ei”

Ea a ales să-și recompenseze copiii astfel tocmai pentru a-i învăța să aprecieze adevărata valoare a banului muncit.

„Le-am spus acum ceva timp, când m-am enervat când și-au dat banii primiți de la Zâna Măseluță pe niște prostii, apoi își doreau altceva, că dacă și-au epuizat toate fondurile nu este normal să primească pur și simplu când au ei chef. Dacă vor să obțină ceva trebuie să adune bani, iar ca să-i adune trebuie să facă ceva. Așa cum eu și tatăl lor muncim, așa le-am zis că trebuie să facă și ei. Dacă fac curat la ei în cameră, își strâng jucăriile, atunci primesc bani”.

Cei trei însă au prins slăbiciunea și acum încearcă să vâneze fiecare oportunitate de a mai face bani.

„Ieri (n.r miercuri) ne făceau masaj. Noi avem un domn care ne mai vine acasă și ne face masaj. Melissa s-a strofocat acolo până a adormit Mihai și și-a meritat cei 20 de lei. Efortul a fost mai mare. Ea e afaceristă de mică și acum am văzut că și Iris „muncea” și ea de zor că vrea și ea. Se copiază puțin una pe cealaltă”.

Alina Pușcaș a luat și numele de familie al soțului, după cununie
Alina și cei trei copii ai săi

„Dacă vreau să-mi fac orice procedură la dinți trebuie să-mi fac programare la clinică”

În casa Pușcaș-Stoenescu este mai mereu agitație și distracția este la cote maxime. Chiar și atunci când vine vorba de scosul dinților de lapte. Deși Mihai este unul dintre cei mai apreciați medici stomatologi din București, acesta nu este atât de conservator încât să-i ducă pe cei mici la cabinet chiar și pentru un simplu dinte de lapte care doar a mai rămas prins de gingie.

„Pentru copii, în general, dacă îi duci în cabinet începe panica. Nu și pentru ai noștri, pentru că ei s-au obișnuit de foarte mici să se plimbe prin clinică la Mihai. I-am dus și bebeluși pe acolo. Așa că nu-i mai sperie nici sunetul de freză, nu-i sperie instrumentalul, n-au auzit oameni care să țipe pe scaun și atunci ei sunt obișnuiți cu mediul acela din clinică. Dar este mult mai distractiv când tati pur și simplu ia cu mâna și scoate dințișorul. Facem o chestie amuzantă din toată treaba asta, nu facem nimic grav”, a mai povestit vedeta Antena 1.

Nu de același tratament are parte însă și Alina Pușcaș. Pentru ea, orice gen de procedură, indiferent cât de mică este, trebuie făcută doar la clinică, după o programare în prealabil, nu sărind peste ceilalți pacienți, doar că este soția medicului.

„Trebuie să recunosc însă că eu, dacă vreau să-mi fac orice procedură la dinți, trebuie să-mi fac programare la clinică. E atât de bizar pentru că evident că noi când mai ieșim la restaurant sau club ne întâlnim cu prieteni și, inevitabil, la orice oră, indiferent de cât de mult s-a băut în seara respectivă, îl vezi pe Mihai care este cu lanterna de la telefonul mobil aprinsă și se uită în gura cuiva. I-am zis că nu e normal așa ceva, însă nu are ce să facă, nu poate să refuze pe cineva. El practic dă consultații la cluburi. Bine, asta se întâmplă prietenilor apropiați, nu vă gândiți că se apucă acum cu toată lumea”, a mai povestit Alina amuzată pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.