Alina Puşcaş, reacţie neaşteptată despre gestul lui Bogdan Drăghici: “Îl susţin, bine a făcut”

Alina Pușcaş a avut o reacţie uimitoare după aflarea veștii că Bogdan Drăghici s-a sinucis, intrând miercuri dimineață cu mașina în flăcări în Ambasada Rusiei la București.

Alina Puşcaş, reacţie neaşteptată după ce Bogdan Drăghici a ales să își pună capăt zilelor, intrând cu mașina în flăcări în Ambasada Federației Ruse la București. Într-o notă ironică, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a spus că este de acord cu ce a făcut avocatul și că îl susține.

Reacția neașteptată a Alinei Pușcaș despre gestul lui Bogdan Drăghici

A fost alertă de gradul zero miercuri dimineață în zona Ambasadei Rusiei din București. Vestea că un șofer a intrat cu mașina incendiată în zidul instituției a creat panică în rândul oamenilor. La volan se afla avocatul Bogdan Drăghici, un personaj controversat, cunoscut și pentru apropierea de Traian Băsescu. Când fostul președinte al României era primar al Capitalei, Drăghici a fost șeful de cabinet al acestuia.

Înainte cu o zi de tragedie, Bogdan Drăghici fusese condamnat la 15 ani de închisoare pentru abuzuri repetate de orice natură asupra fiicei sale vitrege. Miercuri dimineață, avocatul a luat decizia de a se urca la volanul mașinii sale și, în timp ce și-a incediat vehiculul, a intrat cu el în zidul Ambasadei Rusiei.

După cele întâmplate, Alina Pușcaș a oferit o reacție șocantă. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a mărturisit, într-o notă ironică, faptul că îl susține pe Drăghici și că este de acord cu gestul său.

„În cazul în care acuzațiile sunt reale și omul și-ar fi abuzat din toate punctele de vedere fiica, îl susțin, bine a făcut. Nu ai cum! E un subiect atât de sensibil treaba asta cu copiii, încât nu ai cum. Asta e!”, este reacția Alinei Pușcaș.

Bogdan Draghici a intrat cu masina in flacari in zidul Ambasadei Rusiei

Reacția șocantă a Ambasadei Rusiei după incidentul tragic

Misiunea diplomatică rusă de la București a comentat incidentul de miercuri. Ambasada transmite printr-un comunicat că șoferul ar fi fost influențat de o presupusă „isterie anti-rusă” după masacrul din localitatea Bucea.

De asemenea, Ambasada Rusiei că la Bucea ”naționaliștii ucraineni au masacrat civili”, raliindu-se astfle la mesajele de propagandă ale Kremlinului.

„Ambasada își exprimă profundele condoleanțe rudelor și prietenilor bărbatului care și-a dat foc în mașina după încercarea eșuată de a lovi porțile Ambasadei Rusiei în România.

Trebuie să afirmăm cu regret că oricare ar fi motivele șoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în orașul Bucea. În acest mic oraș ucrainean, nu departe de Kiev, abandonat de armata rusă în urma acordurilor încheiate la Istanbul pe 30 martie, naționaliștii ucraineni au masacrat civili, punând vina pe personalul militar rus. De fapt, persoana respectivă a devenit victima unei propagande militare nestăpânite a regizolrilor neo-naziști aflați la putere la Kiev și a patronilor lor occidentali, care, fără să aștepte rezultatele unei examinări medico-legale și ale mărturiei martorilor oculari, au lansat o campanie împotriva Federației Ruse pe fundalul desfășurării operațiuni militare speciale în Ucraina.

Imperiul minciunilor Occidentului colectiv necesită sacrificii sângeroase, tehnologia a fost elaborată de mult timp, atât în ​​Siria în cazul provocărilor Căștilor Albe, cât și în 2014, în timpul loviturii de stat din Ucraina („Suta Cerească” ). În același timp, suntem convinși că „făcătorii de adevăr” din mass-media ucraineană și occidentală, blogosfera vor lăsa în mod tradițional în tăcere faptele dezvăluite de tortură a prizonierilor de război ruși, agresiune și crime brutale ale locuitorilor din Mariupol și alte orașe din Ucraina.

La rândul nostru, îi subliniem și îi informăm pe cei care nu au posibilitatea de a primi informații obiective, aflându-se sub capota mainstreamului propagandei militare occidentale, că scopurile operațiunii militare speciale din Ucraina sunt: ​​1) protejarea populației a republicilor populare Donețk și Luhansk de la genocidul efectuat timp de 8 ani de către neonaziști ucraineni; 2) demilitarizarea Ucrainei, care a devenit un avanpost militar anti-rus al NATO, ameninţând securitatea naţională a ţării noastre; 3) denazificarea Ucrainei, unde Occidentul colectiv a tolerat în mod deliberat creșterea sentimentelor radicale de dreapta pentru a crea un proiect geopolitic „anti-Rusia”. Cea mai importantă prioritate, după cum a remarcat Comandantul Suprem Vladimir Putin, este evitarea victimelor civile prin toate mijloacele.”, a transmis Ambasada Rusiei, potrivit stiridecluj.ro

În ultima postare a sa pe Facebook, pe 4 aprilie, Bogdan Drăghici a scris: „Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
5.8 38 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Bă, criminanlilor, dacă aveati de salvat rusii din Donețk și Luhansk, ce căutati să omorâti alti oameni si să bombardati zone aflate la sute km de aceste orase ??????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *