Alina Sorescu, despre viitorul celor două fiice. „Asta este meseria pe care o are acum în plan” VIDEO EXCLUSIV

Fiica cea mare a artistei s-a gândit deja ce meserie i-ar plăcea să aibă

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au reușit cu greu să cadă la o înțelegere comună privind custodia micuțetelor, așa că a fost nevoie ca instanța să hotărască pentru ei. Acum tot ce le rămâne este doar să reușească să se organizeze cumva astfel încât să nu fie afectat viitorul celor două fetițe, Carolina și Raisa. Alina Sorescu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că micuțele sunt la vârsta la care încep să descopere lucruri, sunt în plin proces de formare și chiar la vârsta la care se gândesc, cel puțin cea mare, către ce meserie vor să se îndrepte.

Alina Sorescu, complet schimbată pentru o prezentare de modă

De curând instanța a decis că micuțele să locuiască o săptămână cu mama lor și alta cu tată lor, designerul Alexandru Ciucu, lucru destul de bulversant, cel puțin la început, pentru niște copii de 9 și 6 ani, dar mai ales dureros pentru artistă. Alina Sorescu trebuie însă să se conformeze situației și să încerce să-și creeze o altă rutină pentru zilele în care nu le are alături pe Carolina și Raisa. Zilele trecute am întâlnit-o la evenimentul Soirees de la Mode organizat de Alin Gălățescu într-o postură în care cu siguranță nu o vom mai vedea prea curând.

Citește și: Ipostaza în care a fost surprinsă Alina Sorescu, în timp ce fetițele sunt la tatăl lor, Alexandru Ciucu. Artista demonstrează că este o femeie puternică

„Cine să fie, cine se fie? Să știi că lumea îmi spune că mă recunoaște totuși după ochi. Oricât încerc să mă schimb, ochii mă trădează. E propunerea Cerei Mihăilescu pentru tema „Nichita Stănescu” din seara aceasta, la evenimentul inițiat de Alin Gălățescu. Am acceptat propunerea ei pentru că în ultima vreme am tot colaborat, atunci când a venit vorba de aparițiile mele de scenă, fie la evenimentele de la Ateneu, fie la concertul la care am fost invitată de Al Bano să cântăm în duet, și uite că astăzi e o altfel de ținută. Se încadrează în tematica acestei seri. E o apariție încadrată în show”, ne-a spus Alina Sorescu despre look-ul ei, completând că nu crede că va fi niciodată atât de îndrăzneață încât să facă real o schimbare de look atât de drastică.

„Așa culoare la păr nu am avut niciodată. Am mai purtat perucă neagră pentru o ședință foto, dar foarte rar. Fetele nu m-au văzut așa. Urmează să mă vadă. Nu m-a văzut nimeni din familie, urmează să vadă poze. O să fie un șoc pentru toți probabil”.

„Nu am ajuns la perioada la care vrem să ne machiem”

Pe perioada evenimentului, Alina a preferat să nu le trimită fotografii cu ea fetelor sale, nu neapărat pentru că ar fi fost șocate de imaginea ei, ci pentru a nu le da idei.

„Încă nu am ajuns la perioada la care vrem să ne machiem. Încă suntem micuțe, dar nu se știe ce o să mai vină. Nici nu am abordat deocamdată astfel de subiecte cu ele pentru că încă sunt micuțe. Ele așa sunt fascinate, ca orice fetițe, de modul în care se îmbracă, se aranjează. Mai ales că mă văd pe mine, prin prisma meseriei mele care implică să mă aranjez destul de des. Carolina, fetița cea mare, spune că își dorește să devină make-up artist, asta este meseria pe care o are în plan acum, că până acum șase luni își dorea altceva, și peste șase luni e posibil să își schimbe din nou preferințele”, a mai povestit artista pentru EGO.ro, completând că indiferent de alegerile pe care le vor face fetițele, ei nu îi rămâne decât să le susțină necondiționat.

„Vor face ceea ce își vor dori ele și abia aștept să crească și să vedem către ce se vor îndrepta”.

Citește și: Prin ce trec Alina Sorescu și fetițele ei, după decizia instanței: „Efectele bulversante ale hotărârii judecătorești se văd în prezent”

„Situația noastră este una atipică”

În timp ce mulți părinți planifică în această perioadă vacanțe pentru cei mici, profitând de greva din învățământ, dar și liberele din data de 1 și 5 iunie, Alina Sorescu mărturisește că ea nu poate să-și planifice nimic, căci trebuie să discute intens cu tatăl fetițelor sale pentru a cădea la înțelegere. Dat fiind faptul că acum împart custodia micuțelor în mod egal, dar mai ales că este nevoie de acceptul celuilalt părinte pentru ca unul dintre ei să iasă cu copiii din țară, este mai greu pentru cântăreață să planifice ceva.

„Vom vedea unde vom pleca. Adaptat evident la situația noastră, care este atipică”, a mai completat Alina Sorescu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *