Alina Sorescu s-a reinventat după divorț, dar nu peste mult timp va fi nevoită să apară din nou în public alături de Alexandru Ciucu. „Septembrie acesta va fi plin de emoție” VIDEO EXCLUSIV

Fiica cea mică începe primul an de școală, prilej pentru celebrii ei părinți să îi fie alături, când sună clopoțelul
Alina Sorescu s-a reinventat după divorț, dar nu peste mult timp va fi nevoită să apară din nou în public alături de Alexandru Ciucu. „Septembrie acesta va fi plin de emoție” VIDEO EXCLUSIV

Aflată în plin proces cu fostul soț, Alexandru Ciucu, cântăreața Alina Sorescu pare încet-încet că se repune pe picioare. Chiar dacă principala ei preocupare rămâne în continuare soarta și fericirea fiicelor sale, Anastasia și Raisa, artista demonstrează în continuare că există viață și după divorț. Alina Sorescu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că își pregătește relansarea carierei solo, dar și un eveniment grandios cu copiii de la școala ei de muzică. În tot acest timp încearcă să fie și alături de fiicele sale.

De când a pus piciorul în prag și a decis să-și crească singură fiicele, Alina Sorescu s-a dedicat și mai mult proiectelor sale, pentru a se asigura că are tot suportul financiar pentru ca Anastasiei și Raisei să nu le lipsească absolut nimic. Cea mai mare sursă de venit o reprezintă în continuare

„Atelierul de muzică și prezență scenică pentru copii”, pe care l-a demarat în urmă cu 11 ani și care crește de la un an la an. „Picii lu’ Soreasca abia așteaptă să se întoarcă în bănci. La mine în bancă. Număr bobocii toamna. Organizez înscrieri pentru pici noi și abia îi aștept la treabă pe picii vechi, care după o vară întreagă sunt nerăbdători să revină în acțiune. Eu vara le dau vacanță, nu avem activitate pe timpul verii, dar toamna revenim așa cu chef și cu un super eveniment: spectacolul nostru de la Sala Palatului.

„Suflet de copil” este o mare reușită pentru noi, ocazie la care sper să fie prezenți câți mai mulți copii, însoțiți de familii, căci e un eveniment pentru toată familia, ocazie pentru părinți să se redescopere, să-și redescopere sufletul de copil. Invitații noștri vor fi Ana Beregoi, Cleopatra Stratan, Edward Sanda și mulți alți invitați-surpriză. Și uite cum am intrat direct în vară în pregătiri. Nu e ușor să pregătești un astfel de show la Sala Palatului. E o provocare, dar și un vis împlinit pentru orice artist”, a declarat Alina pentru EGO.ro.

”Am ajuns să devin un nume foarte cunoscut și important în zona asta de divertisment pentru copii”

În toți acești ani, artista a pregătit o sumedenie de copii talentați, copii care au făcut parte ulterior din grupul „Picii lu’ Soreasca”, cu care s-a prezentat la concerte, evenimente și petreceri pentru copii.

„Văzând că merge atât de bine acest proiect, a fost atât de bine primit de părinți și copii, dar și de publicul larg, uite că am ajuns să devin un nume foarte cunoscut și important în zona asta de divertisment pentru copii, de cursuri de muzică și prezență scenică pentru copii și asta mi-a dat aripi să continui. Evident că la rândul meu, în tot acest timp, am făcut și eu la rândul meu doi copii și era evident să mă ocup și de fetițe”, ne-a mai spus fosta soție a lui Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu
Alina Sorescu

„Îmi era dor să cânt și singură”

În acești 11 ani, Alina s-a dedicat cursurilor de canto cu cei mici, dar și rolului de mamă și de soție, lăsând cariera ei pe un plan secund. Artista a simțit că acum este momentul oportun să revină pe scenă, și se pregătește să lanseze o melodie proprie cu un videoclip pe măsură.

„M-am împărțit și lucrurile cumva în viața mea s-au împărțit pe mai multe planuri, dar acum lansez un nou cântec, eu singură, pentru că îmi era dor să cânt și singură. Zilele astea o să-l lansez. Deja am filmat videoclipul și urmează să fie lansat. Anunț zilele astea pe Facebook și Instagram. Nu se poate când ești o viață pe scenă nu are cum să-ți piară cheful și entuziasmul de a cânta”, ne-a mai povestit Alina Sorescu.

„Am emoții pentru că va fi prima zi de școală pentru fetița cea mică”

Alina mărturisește că face toate acestea doar pentru fiicele ei și că indiferent de proiectele care vor apărea pe parcurs, Anastasia și Raisa vor avea mereu întâietate.

„Eu aveam „Picii lu’ Soreasca” încă dinainte ca ele să se nască, așa că ele m-au cunoscut așa, înconjurată și de alți copii și sunt învățate cu lucrul ăsta. Dar vin și ele din când în când cu mine la cursuri și le place să cânte. Au amândouă ureche muzicală și simțul ritmului și, cine știe, poate, la un moment dat, vor face și ceva artistic”, ne-a declarat Alina vizavi de faptul că micuțele ar simți un soi de gelozie față de copiii cu care mama lor își petrece timpul.

Alina Sorescu și fetițele
Alina Sorescu și fetițele

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces pentru custodia finală a celor două fiice

Cât despre fostul soț, se pare că nu mai există șanse de împăcare, însă toată viața vor fi legați prin prisma celor două fetițe pe care le au împreună. De când s-a mutat de acasă, Alina Sorescu a încercat să-l evite pe cât de mult posibil pe Alexandru Ciucu, însă până la întâlnirea în instanță, unde se va decide custodia finală a fetițelor, artista va fi nevoită să dea ochii din nou cu designerul.

Chiar dacă lucrurile nu au mai mers bine între ei, atât ea, cât și Alexandru Ciucu au fost mereu niște părinți implicați și au încercat să fie cât mai aproape de copiii lor. Astfel că, așa cum s-a întâmplat în fiecare an școlar, Alexandru și-a însoțit fiica cea mare în prima zi de școală, iar anul acesta a venit rândul celei mici. Cu siguranță Ciucu nu va rata prima zi de școală a Raisei, dar și revenirea în bănci a Anastasiei, chiar dacă va fi primul an când nu vor mai merge toți patru de mână.

„Nici nu ne dezmeticim bine și a început școala. Am emoții pentru că va fi prima zi de școală pentru fetița cea mică, pentru Raisa, și am emoții că încep și cu Picii un nou an școlar. Septembrie acesta va fi full și plin de emoție pentru mine. Nu știu cum o să fie anul acesta, că fiecare an e altfel, dar chiar sunt foarte emoționată alături de ele”, a mai povestit Alina Sorescu pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *