Alina Sorescu, schimbare de look după despărțirea de Alexandru Ciucu. Cum arată acum artista

Alina Sorescu, imagini de la salon. Ce și-a făcut vedeta la păr
Alina Sorescu, schimbare de look după despărțirea de Alexandru Ciucu. Cum arată acum artista

E anul schimbărilor pentru Alina Sorescu! Artista a decis să pună punct căsniciei cu Alexandru Ciucu, apoi a anunțat că revine pe val cu o nouă piesă. Zilele trecute Alina Sorescu a făcut și o schimbare de look.

Alina Sorescu, schimbare de look

Alina Sorescu pregătește lansarea noii sale piese, așa că a decis că este momentul și pentru o schimbare de look. Vedeta a mers la salon, acolo unde și-a împrospătat culoarea părului și l-a aranjat. Vedeta a ales o coafură mai copilăroasă, dat fiind faptul că noua ei piesă se numește “Suflet de copil”. Pe rețelele de socializare artista a primit o mulțime de complimente imediat ce a publicat câteva imagini cu noul look.

Alina Sorescu, schimbare de look
Alina Sorescu, schimbare de look

Alina Sorescu, declarații despre divorț

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în proces de divorț. Artista a depus actele la judecătorie la începutul acestui an, însă nu au avut până acum nicio înfățișare. Pe timpul procesului de divorț, instanța a decis ca fetițele celor doi să stea la mama lor. Alexandru Ciucu solicitase ca micuțele să revină la el, în casa din Pipera.

“Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu”, a spus Alina Sorescu recent în emisiunea Exclusiv VIP.

Alina Sorescu: „El vrea să epuizeze toate căile de atac”

Alina Sorescu spune că nu poate da detalii despre ceea ce se întâmplă între ea și Alexandru Ciucu, fiind un proces în desfășurare. Artista susține că își vede de lucrurile pe care le are de făcut și atât ea, cât și fetițele sunt bine.

“Suntem liniștite într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut”, a mai spus Alina Sorescu.

Alexandru Ciucu este la al doilea divorț

Înainte de a se căsători cu Alina Sorescu, Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit. Designerul a fost despre această căsnicie la un an după nunta cu Alina Sorescu, într-un interviu.

“Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, povestea Alexandru Ciucu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *