Am aproape 40 de ani și sunt singură. Am ajuns la concluzia că toți bărbații buni sunt luați

Oare ar trebui să accept orice?
Am aproape 40 de ani și sunt singură. Am ajuns la concluzia că toți bărbații buni sunt luați

Până la vârsta asta mă vedeam măritată și cu cel puțin doi copii, dar se pare că viața a avut alte planuri pentru mine. Tot timpul am avut relații serioase, dar care nu s-au concretizat printr-o căsătorie. La un moment dat s-a rupt ceva și am luat-o pe drumuri separate. O lungă perioadă am preferat să mă țin departe de orice legătură amoroasă. Ideea este că am aproape 40 de ani și sunt singură. Nu-mi dau seama cum a zburat timpul, dar mă sperie faptul că nu voi reuși să am propria familie.

Mereu am avut relații serioase

Dacă este să mă uit în trecut, pot spune că mereu am avut relații serioase, stabile. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. Sunt singură de o lungă perioadă de timp și, sinceră să fiu, nu pot să spun că nu mi-a prins bine. Însă stau și mă întreb dacă o sa reușesc să-mi clădesc căminul meu. Mereu am avut relații serioase, de lungă durată, cu unii dintre foști chiar mai păstrez legătura. Dar acum ne înțelegem ca frații, pe niciunul nu-l mai văd ca pe un potențial iubit.

Relațiile s-au încheiat din diverse motive, fie pentru că ne certam prea mult, fie de la faptul că am fost înșelată. Știu că sunt multe femei care închid ochii și trec cu vederea. Dar eu nu pot să fac asta. Asta mi s-a dovedit clar. După ce un fost partener mi-a povestit că m-a înșelat, am încercat să mai acord o șansă relației, dar pur și simplu nu am reușit. Trăiam mereu cu îndoială că nu e acolo unde îmi spune, nu mai exista acea încredere pe care i-o acordasem inițial.

Îmi doresc un partener educat

Nu prea am mai ieșit la întâlniri în ultima vreme, pentru că nu mi-a atras nimeni atenția. La cele la care am fost însă ultima dată am plecat cu un gust amar. Îmi doresc un partener educat, să aibă o stabilitate financiară, nu să aștepte să-i rezolv eu problemele. Pot înțelege că sunt și momente grele în viața unui om, dar până la urmă lucrurile mai țin și de modul în care gândești sau de inițiavele pe care le ai.

Când tu doar te plângi, nu ai cum să rezolvi ceva și nici nu poți să aștepți ca o femeie să-ți rezolve problemele. Cam ăsta e tiparul pe care l-am întâlnit. Sau genul acela de bărbați imaturi, care nu sunt dispuși să susțină o femeie, să o înțeleagă și să formeze o echipă cu ea. Nu am rezonat nici cu acest gen. Eu muncesc de la 17 ani și tot ce mi-am clădit a fost pe munca mea. Aștept ca și partenerul meu să poate să se susțină financiar.

Citește și M-a cerut în căsătorie cu inelul pe care i-l cumpărase fostei. Am aflat întâmplător

Am aproape 40 de ani și sunt singură. Mi-aș dori să devin mamă

Timpul zboară și îți dai seama că nu e așa ușor cum ți-ai imaginat. Acel Făt Frumos nu apare așa ușor. Am încercat să mai reduc din pretenții, dar până acum nu am întâlnit pe cineva cu care să-mi doresc să am o relație mai serioasă. Sincer, îmi doresc tare mult să am un copil, dar pentru asta ar trebui să existe și un partener pe care să mă pot baza. Am aproape 40 de ani și sunt singură și parcă am ajuns la concluzia mamei că toți bărbații buni sunt luați.

Nu disper, dar lucrurile se construiesc în timp. Mi-am promis că voi încerca să am mai multă răbdare, atunci când voi cunoaște un bărbat, dar nu vreau să renunț la respectul față de mine. Dacă simt că acel om nu mă tratează cu respect, nu am de gând să fac acest pas. Indiferent cât de greu mi-ar fi, nu pot să fac compromisuri de acest gen. Sper însă ca soarele să apară și pe strada mea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *