Am divorțat, dar locuim împreună. Am crezut că vom reuși să stăm așa o perioadă, dar mă deranjează când lipsește noaptea de acasă

Viața ne pune uneori în situații din cele mai ciudate. Divorțată, dar locuind cu el sub același acoperiș, însă pe picior deplecare, din nou.
Am divorțat, dar locuim împreună. Am crezut că vom reuși să stăm așa o perioadă, dar mă deranjează când lipsește noaptea de acasă

Viața în doi este extraordinară, dar uneori, ne arată părțile ei mai puțin plăcute. Nu m-am așteptat ca viața de cuplu să fie numai lapte și miere, dar nici nu am crezut vreodată că voi fi înșelată la numai câteva luni de la căsătorie. Așa se face că am divorțat, dar locuim împreună, în continuare.

Am ajuns într-o situație complicată

E greu să explic cum se face că am ajuns în această situație, însă este evident că avem în continuare sentimente puternice unul față de altul.

Claudiu, soțul meu, face taximetrie de multă vreme și s-a obișnuit cu acest program al lui. El decide dacă lucrează ziua sau noaptea. Dar chiar după ce ne-am căsătorit, am observat că a început să prefere să lucreze noaptea. La început nu mi-a dat nimic de bănuit, dar după un timp am observat lucruri ciudate la el. Felul în care se ascundea, își lua telefonul cu el chiar și când mergea la baie, a început să-mi dea de bănuit. Iar după ce am început să am bănuieli, a durat foarte puțin până când mi s-au confirmat.

Am divorțat, dar locuim împreună

Aveau atunci o dispeceră care era fosta mea colegă de liceu. Am reluat legătura cu Florina și, din una-n alta, am început să mai vorbim despre muncă, despre tot felul de situații cu taximetriști și despre soțul meu. Așa am aflat că el, în fiecare noapte, are câte o oră, două, în care face pauză. Foarte ciudat, că acasă nu vine. Așa că am început să-l sun chiar atunci când îmi spunea dispecera că e în pauză. Numai că nu răspundea la telefon, spunându-mi ulterior că era în cursă. Dar am aflat unde e localizată mașina lui, așa că într-una din nopți m-am dus și l-am așteptat lângă mașină până când a venit. A fost șocat să mă vadă acolo.

După ce mi-a recunoscut că are o amantă, am început demersurile pentru divorț. I-am cerut toate detaliile, în încercarea de a înțelege ce s-a întâmplat, de ce a avut nevoie să mă înțele, deși eram căsătoriți de puțin timp. Apoi mi-a explicat că a fost marea lui iubire, că nu s-a putut desprinde niciodată de ea cu adevărat, deși ea s-a căsătorit cu altcineva, care acum era plecat la muncă în străinătate.

Mi-a fost silă, mi-a venit să vomit, am intrat în panică. Am crezut, pur și simplu, că toată lumea mea s-a prăbușit. Însă nu am dat înapoi, am introdus acțiunea de divorț, care s-a pronunțat într-un interval de timp relativ scurt.

Numai că nici așa, nu ne-am despărțit cu adevărat. Mi-a promis câte în lună și în stele. Că nu se mai vede cu ea. Că acum își dă seama că pe mine mă iubește și că nu ar putea trăi fără mine. Nu știu cum a făcut, dar m-a convins să mai acord o șansă relației noastre, chiar și așa, divorțați.

Nu mai am încredere în el

O vreme am fost bine, am reînceput să prind curaj, însă de câteva luni bune a reînceput munca pe tura de noapte. Îmi tot spune că avem nevoie de bani, turele de noapte fiind mai bine plătite. Știu că avem nevoie de bani, dar încrederea mea este încă șubredă. Dacă voi începe din nou să am bănuieli – și voi începe, cel mai probabil – atunci toți acei bani nu ne vor mai folosi la nimic, pentru că nu voi accepta o relație în care să fiu înșelată în fiecare noapte.

Oricât de mult îi spun și îl rog să nu mai meargă noaptea la muncă, îmi spune mereu același lucru și insistă că așa e mai bine.

Acum eu nu mai știu ce să fac, dacă să îl cred, sau să îi spun că nu îmi mai doresc o astfel de relație. Fosta mea colegă a plecat între timp de la companie. Acum mi-ar fi greu să mai aflu câte ceva despre activitatea lui nocturnă. Astfel, bănuielile și nesiguranța mă vor copleși în curând. Faptul că am divorțat, dar locuim împreună, va fi, cel mai probabil, la timpul trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.3 150 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *