Am făcut greșeala vieții mele. Soțul nu mai vrea să mă ierte sub nicio formă

Unii fac zeci de astfel de greșeli și își continuă viața ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Alții, ca mine, pentru o singură greșeală, plătesc toată viața.
Am făcut greșeala vieții mele. Soțul nu mai vrea să mă ierte sub nicio formă

Uneori în viață plătim când greșim. Deși nu mi se pare corect ca unii să greșească de zeci de ori și să fie mereu iertați. Eu am făcut greșeala vieții mele, iar acum voi plăti pentru tot restul vieții, pentru că soțul nu mai vrea să mă ierte sub nicio formă.

Suntem căsătoriți de 10 ani, iar primii ani au fost foarte frumoși. Dar pe parcurs, căsnicia s-a transformat într-un  concurs. Fiecare dintre noi voiam să ne realizăm profesinoal, voiam să evoluăm, așa că ne-am dedicat foarte mult timp muncii noastre.

Mereu mă face să mă simt mică

Nu știu dacă soțul meu e misogin sau are doar un spirit competitiv foarte dezvoltat, dar de fiecare dată când avea o realizare, mă făcea să mă simt mică de tot, ca și cum eu nu aș valora nimic, el fiind singurul capabil să realizeze ceva în viața asta. Apoi, când am avut eu o mare realizare și am fost promovată, a ajuns să se certe cu mine din te miri ce. Nu mi-am dat seama că el de fapt era frustrat, până când sora mea mi-a deschis ochii, după ce i-am povestit cum s-a purtat cu mine. În loc să sărbătorim faptul că promovasem, eram șef de departament la compania la care lucram, el a fost iritat, m-a ironizat, m-a făcut să cred că tot ce am muncit eu este egal cu zero, că nu are nicio valoare în fața lui.

Cu toate astea, îl iubeam. Era soțul meu, cu bune și rele și eram decisă să îl accept așa cum era. Însă după mai mulți ani în care aceasta era atitudinea lui față de tot ce aveam eu important, am început să-mi pun întrebări dacă el mă iubește.

Am făcut greșeala vieții mele

Analizând tot comportamentul lui, am ajuns la concluzia că nu. Soțul meu nu mă iubește. Cred că el se iubește doar pe el. Așa că primul lucru pe care l-am făcut a fost să cedez avansurilor unui coleg care mă flata de multă vreme cu complimente și cu aprecieri pe care m-aș fi așteptat să le primesc de la soțul meu.

Am început o relație cu el, însă după doar două luni am vrut să-i pun capăt. Nu mă simțeam în regulă să îmi înșel soțul, chiar dacă nu mergea bine relația acasă. I-am spus colegului că nu mai vreau să continuăm această relație. Dar el, îndrăgostit peste măsură, s-a dus la un club și a băut, apoi după ce a fost suficient de beat ca să aibă curaj, a venit la noi acasă. Apoi i-a spus soțului meu tot. I-a cerut să divorțeze de mine și să mă lase liberă, pentru că el nu mai poate trăi fără mine.

Acum, eu sunt convinsă că nu mai vreau să am de-a face cu el. Deși aș minți să spun că nu mă flatează faptul că mă iubește și mă apreciază atât de mult.

Dar eu consider că am făcut greșeala vieții mele cuplându-mă cu el și nu mai vreau să am de-a face cu el.

Îl vreau pe soțul meu înapoi

Vreau să mă împac cu soțul meu. Așa cum e, cu bune și cu rele, e soțul meu. Știu că și el m-a înșelat pe mine de multe ori. Și dacă ei l-am iertat de fiecare dată, nu văd de ce nu m-ar putea ierta și el pe mine. Însă el acum nu mai vrea să audă de mine. Vrea să divorțăm, nu vrea să mă ierte sub nicio formă.

Nu știu ce aș putea face ca să-l înduplec. Sunt 10 ani de căsnicie, planuri, visuri împreună, la care nu vreau să renunțăm. Chiar așa, cu toate neajunsurile noastre, îl vreau pe soțul meu înapoi.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.4 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *