Amalia Enache a avut un șoc în momentul în care a citit scrisoarea fiicei sale pentru Moș Crăciun. „Mi-a bătut inima foarte tare” VIDEO EXCLUSIV

De ce surpriză de proporții a avut parte

Crăciunul are o conotație aparte pentru Amalia Enache, alegând chiar să o boteze pe fiica ei pe 25 decembrie, așa că știrista are grijă să păstreze toate tradițiile legate de această perioadă. Anul acesta însă, fiica de numai 6 ani a reușit să o șocheze în adevăratul sens al cuvântului. Amalia Enache a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că i-a stat inima în clipa în care a citit scrisoarea pe care Alma i-o pregătise lui Moș Crăciun.

Tradiția pe care Amalia Enache o respectă în fiecare an de Crăciun

Prezentatoarea știrilor Pro TV continuă să fie de modă veche și să păstreze tradițiile așa cum le-a moștenit de la părinții ei. Nu împodobește bradul mai devreme de Ajunul Crăciunului și nu renunță să-l aștepte noaptea cu biscuți și lapte cald.

„Noi nu împodobim până în Ajun. Suntem pe tradiția veche. Vreau să simt și Ajunul foarte intens. După aceea ne obișnuim cu bradul. Oricum îl ținem niște după, dar nu mai mult de după Revelion. Crăciunul este ceva foarte magic și foarte intens. Nu sunt cu lunile cu bradul în casă. Uită-te și tu, e soare afară, parcă nu este încă Crăciunul. Crăciun este când voi fi și eu acasă”, a mărturisit Amalia Enache pentru EGO.ro.

Cum se pregătește fiica ei pentru sosirea lui Moș Crăciun

Cu toate că a depășit de mult vârsta fiicei sale, știrista se entuziasmează la fel de mult în această perioadă și continuă să fie absorbită de atmosfera Sărbătorilor de iarnă.

„Moș Crăciun vine noaptea. Nu am reușit să-l vedem niciodată. Nici eu nu am reușit toată copilăria mea să-l văd și nici Alma. O să-l pândească din nou. Și anul trecut a stat o grămadă, dar e foarte priceput să se ascundă. Îi facem căsuțe întregi de turtă dulce și i-a lăsat și cârnați, de toate, dar el trebuie să ajungă la foarte mulți copii și atunci n-are cum să stea cu toți”, ne-a mai povestit Amalia, completând că fiica ei știe că există doar un singur Moș Crăciun, însă pe acela au reușit să-l vadă foarte puține persoane, dar că nu trebuie să-și piardă speranța, căci nu se știe niciodată cum îl suprinde că îi pune cadourile sub brad.

„Ea știe că Moșii aceștia multiplii pe care îi vedem la mall, pe stradă, la grădiniță, la școală, sunt doar niște ajutoare ale Moșului adevărat pentru că ei nici nu seamănă întotdeauna între ei. Pentru un copil așa atent ca Alma ar vedea direct diferențele. Știe că Moșul este unul singur și foarte, foarte puțini din lumea asta au reușit vreodată să-l vadă pe cel adevărat. Eu îi dau și un energizant seara, dar sunt sigură că tot va adormi până la urmă”.

Amalia Enache a avut un șoc în momentul în care a citit scrisoarea fiicei sale pentru Moș Crăciun
Fiica Amaliei Enache

„În primul rând își dorește o rochie mulată”

Cât despre cadouri, fiica Amaliei Enache nu a avut nevoie să se gândească prea mult atunci când a făcut scrisoarea pentru Moș Crăciun. Extrem de practică, așa cum a învățat-o mama ei încă din primii ani de viață, dar mai ales un copil care știe să protejeze natura, Alma s-a gândit să-și impresioneze mama. I-a reușit pe deplin.

„Are lucruri foarte grele. În primul rând își dorește o rochie mulată, nu știu dacă știi dar hainele pentru copii la 6 ani nu sunt mulate. Doar în atelierele lui Moș Crăciun se poate realiza această dorință și își dorește. Mai vrea un incubator din care să iasă pui, să băgăm ouă și să iasă pui. E foarte originală. Pur și simplu când am citit scrisoarea am rămas cu gura căscată. E foarte practică și foarte atipică, aș zice așa. Oricum noi am tot vorbit. Eu pentru că am un sarcasm din ăsta i-am spus că exclus lucruri din astea care țin de tehnologie că Moș Crăciun nu este o fabrică în China ca să le producă. La fel și cu jucării de plastic, tot nu este o fabrică în China, este eventual o fabrică din asta care face lucruri foarte tradițional, pe vechi, pe lemn, și atunci s-a orientat foarte bine. Acum să văd cum facem cu incubatorul”, ne-a mai dezvăluit prezentatoarea Știrilor de Noapte de la Pro TV.

Șocul a fost mare deoarece primul gând al Amaliei atunci când a cititi „incubator” a fost către un bebeluș, cu atât mai mult cu cât nu și-a manifestat niciodată dorința de a-i face un frate sau o surioară fiicei sale.

„Inițial, mi-a bătut inima foarte tare că îi trebuie incubator de bebeluși să-și facă vreun frate, vreo soră, dar nu. Totuși am stabilit că este pentru puișori. Între timp acasă avem un cățel”, a mai completat amuzată Amalia Enache pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *