Amalia Enache, dezamăgită maxim de vacanța în Spania. Ce i-a lăsat un gust amar: “Stau într-o zonă foarte căutată de turiști”

Vedeta de la Pro TV a vrut ca românii să afle de la ea

Pe Amalia Enache o știe multă lume de la Știrile Pro TV, jurnal pe care îl prezintă de peste două decenii! În toți acești ani, vedeta și-a construit o carieră înfloritoare, care este rezultatul muncii și al perseverenței de care a dat dovadă. Iar în plan personal, știrista și-a îndeplinit visul de a deveni mamă în august 2016, când avea 39 de ani, fiind convinsă că fiica ei, Alma, a venit în viața sa la momentul potrivit.

Ce a pățit Amalia Enache în vacanța din Spania

De aproape o săptămână, Amalia Enache se află în Barcelona (Spania), oraș pe care l-a vizitat de mai multe ori. Totuși, acum, prezentatoarea știrilor de la PRO TV este dezamăgită de atitudinea turiștilor străini, pe care nu i-a lăudat, dimpotrivă, i-a criticat.

Într-o postare pe internet, Amalia Enache a relatat ce a nemulțumit-o în Barcelona: „Sunt de o săptămâna în Barcelona și nu am făcut nicio poză cu Sagrada Familia sau cu alte obiective. Poate pentru că am mai fost deja de multe ori aici, poate pentru că experiență mea cu Barcelona e foarte legată de câțiva oameni care chiar trăiesc aici”.

„Mirosul devine insuportabil”

În continuarea mesajului de pe rețelele sociale, vedeta TV și-a arătat nemulțumirea față de turiștii străini: „Și pentru că stau într-o zonă foarte căutată de turiști, înțeleg mesajul acesta de pe perete, în ciuda banilor pe care îi aduc turiștii: străzile înguste sunt transformate noaptea în pisoare de către turiștii petrecăreți, mirosul devine insuportabil până intră furtunul cu apă dimineață, iar gălăgia și îmbulzeala buimacă e ca la ieșirea de pe un stadion, doar că sunt fără pauză. Nu știu ce îi transformă pe oameni în felul acesta, dar turismul de azi are un aer puternic de cotropire”. Pentru ca postarea ei să fie cât mai credibilă, Amalia Enache a postat și câteva fotografii concludente.

Recent, fiica știristei a împlinit șapte anișori, ocazie cu care i-a pregătit un tort atipic micuței și i-a făcut o urare pe Instagram: „7 ani sunt perfect așezați pe cea mai bună banana bread abia scoasă din cuptor. Neața!”.

„Este genul de fetiță care vrea să încerce toate lucrurile. Pe tocuri, cred că fata mea merge mai bine ca mine! Merge de foarte multă vreme pe tocurile mele. Mă certa când a crescut, nici nu avea vreo 2 ani și jumătate, 3 ani. Până atunci, având bebeluș, am fost foarte mult fără toc, ca să merg cu ea în parc. Când a găsit dulapurile cu pantofi cu toc a zis că doar așa vrea să mai ies cu ea de acum încolo! A început vacanța, merge și o ojă, pe fiecare deget altă ojă. Explorăm feminitatea!”, ne-a declarat vedeta într-un interviu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.3 33 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *