Amalia Enache și fiica ei, Alma, sunt eclipsate de cel mai nou membru al familiei. „Ne-a luat tot caimacul” VIDEO EXCLUSIV

”Pe noi nimeni nu ne mai vede”

Amalia Enache este genul de mamă care și-a dorit să o ia pe fiica ei peste tot cu ea, indiferent dacă erau activități precum Festivaluri de Film sau pur și simplu întâlniri cu colegii, iar asta a făcut să deschidă foarte mult orizontul micuței. Acum, la aproape 8 ani, Alma și-a dezvoltat o personalitate puternică și dă uneori mari bătăi de cap mamei sale. Amalia Enache mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că îi place însă foarte mult faptul că fiica ei o provoacă și mai ales o surprinde zilnic.

”Alma nu știe cum este altă mamă”

Pentru Alma, Amalia Enache este doar mama, nu celebra prezentatoare de știri, iar asta o face să se comporte perfect normal atunci când știrista este recunoscută pe stradă. Mai mult decât atât, de când Alma a apărut în filmul ”Superpietonii Zurli”, prezentatoarea știrilor nocturne de la Pro Tv s-a transformat în ”mama Almei”.

”S-au dus vremurile când vorbeam despre mine. Alma face foarte bine. Este cu școala, cu proiectele. Are un proiect științific pentru târgul de știință, echipă cu colegii. Plecăm la Cahul împreună. Nu la Cabul, la Cahul. Avem viață plină, cum ne știi”, ne-a declarata amuzat Amalia Enache.

Dat fiind faptul că Amalia Enache a investit mult în educația fiicei sale, de-a lungul timpului Alma a fost atrasă de tot felul de activități, pe care însă le-a rulat, iar acum pare a fi într-o perioadă în care se duce mai mult către artă decât către științele exacte cum o făcea pe vremea când mergea la grădiniță.

”Nu mai face robotică și șah, făcea la grădinița veche. Acum a intrat în programul de școală, dar crede-mă că face și aici destul de multe, toate orele de arte, de pictură, modelaj, are știință distractivă, are orizonturi de descoperit destule”, a completat știrista.

Citește și: Dorința pe care Amalia Enache a acceptat să i-o îndeplinească fiicei sale, deși nu este de acord. ”Este foarte controlabil totul” VIDEO EXCLUSIV

Ce îi face atunci când merg la cumpărături

Amalia Enache a început să conștientizeze că fiica ei nu mai este un bebeluș, deși abia în luna august va împlini 8 ani, în momentul în care nu a mai putut negocia cu pe partea de vestimentație. Ce-i drept a și susținut-o să aibă propriile decizii încă de la o vârstă fragedă, dar nu se aștepta ca totul să fie pe repede înainte.

”De foarte devreme am lăsat-o să își aleagă. De foarte devreme nu m-am dus să o îmbrac eu, ci i-am zis să se ducă în dulap și să aleagă ea cu ce se simte bine. Cred că asta i-a dezvoltat și are ceva în ea, un adevărat simț al fashion-ului. Îmi place foarte mult cum se îmbracă ea. Sigur, cu hainele pe care le are în casă, la care am contribuit și eu. Dar și la magazin este foarte precisă. Chiar fratele meu și cumnata mea au fost cu ea la cumpărături și erau foarte șocați că nu există să poți să-i spui altceva și că și-a ales o fustă gri, un pulover gri, niște colanți negrii și atât, nu a mai interesat-o nimic altceva”, a completat Amalia Enache.

Nici acum nu îi vine să creadă ce simț estetic a dezvoltat și cum încearcă deja să se inspire de la fetele mai mari pe care le vede la școală, dar și de la oamenii de pe stradă sau cu cei cu care intră în contact.

”Deci este de foarte mult timp ieșită din inscripționări. Cred că ce îi mai place este print-ul cu animee-uri japoneze, dar nu astea de copii, căci ea este mare. Nu aș putea să-i dau Elsa sau vreo prințesă sau un ponei. Se îmbracă foarte monocrom, în foarte mult negru. E la școală și le vede pe fetele mari, până în clasa 8-a, și atunci toată moda momentului, cu pantaloni foarte largi, e moda lor. Dar îmi place foarte mult cum se îmbracă. E bine”, a mai completat prezentatoarea TV.

Citește și: Primul interviu la dublu cu Amalia Enache și fiica ei. Alma are toate atuurile să devină o mare vedetă: “Eu doar cu micile ecrane” VIDEO EXCLUSIV

Așa că, nici nu se mai pune problema să îi impună un anumit obiect vestimentar, nici măcar atunci când merg la un eveniment care este cu tematică și cu un dress code bine definit.

”A fost foarte amuzant că am avut un dress code la o petrecere unde trebuia să mergem costumați în personaje de desene animate. Era la un copil foarte micuț. Alma mi-a spus că ea nu o să se îmbrace în plastic, că știi că sunt costumele astea cu personaje. A ales ea să fim din epoca de piatră și ne-am îmbrăcat cu haine pe care le aveam cu animal print. M-a pus și pe mine să îmbrac, dar nu în plastic. Mi s-a părut foarte tare și m-am conformat”, ne-a mai spus Amalia Enache.

Amalia Enache și fiica ei și-au luat cu animal de companie

Toate aceste lucruri stau în caracterul Almei, căci Amalia Enache nu s-a declarat niciodată o victimă a modei, cu toate că mereu a reușit să fie în trend-urile actuale. Micuța și-a cules singură informațiile de care avea nevoie, cu ajutorul mamei sale care i-a pus totul la dispoziție, însă fără nici cea mai mică presiune. De asta, Alma nu se agață de ideea că mama ei este celebră, ci că este o mamă ca toate mamele prietenilor ei.

”Ea nu știe cum e altcineva, ea nu știe cum este altă mamă. I se pare ceva normal, că ăsta este serviciul. Cred că nu este nicio diferență între ea și un al copil a cărui părinți merg la serviciu. În lumea mea eu sunt prietenă cu Paula Herlo, ea este prietenă cu fetița ei”, ne-a explicat știrista.

Pe de altă parte, atunci când merg în parc, la spațiile de joacă sau se plimbă pe afară, Amalia Enache nu mai primește toată atenția, de ceva vreme nici Alma, ci noul membru al familiei lor.

”Avem pe cineva care ne-a luat tot caimacul. A și spus Alma la un moment dat că pe noi nu ne mai vede nimeni. Avem un cățeluș, un Pomeranian alb și când mergem cu acest câine pe stradă nu există om, chiar nu există un om care să-l ignore și să nu vadă doar câinele. Cumva noi am scăpat de atenția asupra noastră pentru că toată lumea este cu câine. Alma chiar mi-a zis că pe noi nimeni nu ne mai vede, că toți văd doar câinele. Așa că am găsit ceva mai drăgălaș decât noi”, a mai completat Amalia Enache pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *