Ameri Nasrin a dezvăluit secretul siluetei sale. De ce se ferește, de fapt, și ce obișnuiește să consume: „Pentru mine e sfântă” VIDEO EXCLUSIV

”Nu sunt setată pe: “Nu ai voie aia, nu ai voie aia!”

Ameri Nasrin se bucură de un ten perfect și de o siluetă de invidiat. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care este rutina ei de frumusețe. Când vine vorba despre alimente, își face poftele, însă are grijă să păstreze un echilibru. Bruneta susține că preferă apa plată și că se ferește de sucurile acidulate.

“Încerc să am mereu tenul hidratat, mai fac câteodată și tratamente corporale, dar, cam atât, totul noninvaviz”

Ameri Nasrin, aflată la deschiderea unei clinici de chirurgie estetică, ne-a dezvăluit că încearcă să aibă mereu tenul hidratat și demachiat. Vedeta recurge, din când în când, la tratamente corporale, însă tot ce face este noninvaziv, fără a trece încă la injectări:

“Nu sunt neapărat fidelă unui anumit brand, îmi place să încerc, îmi place să experimentez, dar dacă ar fi să numesc următorul lucru o rutină, ar fi faptul că în fiecare zi am grijă ca tenul meu să fie demachiat. Repet, e o rutină și pentru mine e super importantă treaba asta. Îmi place să experimentez, repet. Mai merg și la saloane, cam rar, ce-i drept, știu că ar trebui din ce în ce mai des. Am anumite tratamente cărora le-am rămas fidelă, de ceva timp încoace, asta pentru că au dat randament. Încerc să am mereu tenul hidratat, mai fac câteodată și tratamente corporale, dar, cam atât, totul noninvaviz. Nu am trecut încă la injectări și toate cele, mai avem”.

Ce o întreabă fanii pe Instagram

De asemenea, chiar dacă nu a trecut la alte proceduri, vedeta ne-a dezvăluit că există fani care o întreabă, pe Instagram, unde și-a făcut injecțiile. Ameri Nasrin le-a dat răspunsul final acestora, prin intermediul Ego.ro:

“Încă sunt persoane care îmi scriu pe Instagram și mă întreabă: “Unde ți-ai injectat?”. Nu, nu. Întrebați: “Ți-ai injectat?”. Nu, răspuns final nu. Dar, poate, la un moment dat, cine știe?”.

Ce rutină de frumusețe are Ameri Nasrin
Ce rutină de frumusețe are Ameri Nasrin

“Îmi place să mănânc tot ce îmi face plăcere”

De asemenea, vedeta încearcă să aibă un stil de viață echilibrat, fără să își refuze anumite plăceri culinare. Totuși, dacă într-o zi mănâncă ceva ce nu este sănătos, în următoarele zile are grijă la ce pune pe masă. În plus, ea nu preferă băuturile acidulate:

“Merg la sală, să zicem de 2-3 ori pe săptămână, cam așa. Mai sunt săptămâni în care nu ajung, că mai are omul treabă. Eu sunt la extreme. Dacă într-o zi poftesc la ceva, care nu este foarte sănătos, și îmi plac și combinațiile, am grijă ca, în următoarele zile, să mănânc sănătos și cât mai OK. Nu neapărat că am grijă, dar așa îmi cere și organismul. Nu sunt setată pe: “Nu ai voie aia, nu ai voie aia! Din contra. Îmi place să mănânc tot ce îmi face plăcere. Merg la sală, am momente când mă țin, momente când sunt mai delăsătoare, dar este, acolo, în viața mea. Are un loc aparte în viața mea. Dar, cam atât, să știi. La băuturi nu prea mă vezi cu sucuri în mână, chiar aproape spre deloc. Eu sunt cu apa. Apa, pentru mine, e sfântă. Apa plată e cea mai bună. Și, atunci, nu aș putea spune că am un ritm de viață haotic, chiar nu, dar nici cel mai sănătos. Echilibrat, cumva”.

Video: Daniel Bălan

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.