„America Express”, o mare provocare pentru Larisa Iordache: „M-a ajutat foarte tare viața mea de sportiv” VIDEO EXCLUSIV

Larisa Iordache s-a numărat printre cei 18 concurenți și mărturisește că nu a fost deloc ușor să facă față situației.

Larisa Iordache face echipă cu buna ei prietenă și fostă colegă Diana Bulimar, la „America Express-Drumul Aurului”, show care va debuta pe 15 ianuarie la Antena 1. Cele două au trăit o experiență de neuitat în cadrul reality show-ului și declară că și-au depășit multe dintre limite. Larisa Iordache a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că s-a întors cu totul un al om după această experiență, însă transformarea a fost una e bun augur.

„Aș minți dacă aș spune că este mai ușor pe bârnă decât pe tocuri”

Fără îndoială, „America Express” este unul dintre cele mai dure reality show-uri din România, iar producătorii acestui sezon spun că traseul de peste 7000 de kilometri din acest an a fost unul presărat cu de toate, de la suprize, răsturnări de situație, adrenalină, nervi întinși la maxim, până la momente în care nu mai erau siguri că se află în siguranță. Larisa Iordache s-a numărat printre cei 18 concurenți și mărturisește că nu a fost deloc ușor să facă față situației.

De alfel, pentru fosta gimnastă, orice zi este o adevărată provocare. Retrasă din lumea sportivă de performanță, Larisa Iordache a început ușor-ușor să iasă la evenimente mondene și să socializeze mai mult cu cei din jur. Tot la un eveniment monden am întâlnit-o și noi, cu totul și cu totul schimbată față de cum am văzut-o atâția ani în cadrul competițiilor sportive sau la sala de antrenamente.

„Sinceră să fiu aș minți dacă aș spune că este mai ușor pe bârnă decât pe tocuri, doar că pe bârnă nu mă dor atât de tare pingelele (n.r. partea anterioară a tălpii, pe care se calcă), pe cât mă dor pe tocuri. Categoric aș alege să mă încalț în adidași, doar că atunci când o femeie își pune un toc în picior, piciorul ei se transformă, este mult mai sexy, este mult mai impunătoare pot să zic, dar în același timp îți dă o aliură de feminitate și eleganță. Cred că noi femeile trebuie să simțim asta”, ne-a povestit amuzată Larisa Iordache, care în toată perioada în care a fost sportiv de performanță poate număra pe degete dățile când a purtat pantofi cu toc.

„După fiecare competiție, indiferent că era internațională sau națională, aveam un banchet, așa îl numeam noi, unde ne întâlneam toți gimnaștii cu toate gimnastele și atunci puteam să purtăm orice doream, doar că noi preferam să purtăm adidași pentru că eram prea obosite după concurs. Nici înainte de competiție nu ne interziceau pentru că știau cât de multă pregătire fizică facem la sală și cât de bine putem să ne încordăm glezna în momentul în care ne punem pe tocuri. Deci pentru noi era un plus pentru că mai lucram un pic gamba”.

„Cantonamentele m-au ajutat în această competiție pentru că am putut să rezist fizic”

Viața sportivă nu o ajută doar atunci când vine vorba de purtatul tocurilor înalte, ci i-a fost de un real sprijin și în competiția „America Express”. Chiar dacă pe micul ecran pare că este vorba mai mult de supraviețuire, condiția fizică contează enorm pe întregul traseu.

„Sinceră să fiu m-a ajutat foarte tare viața mea de sportiv, însă cred că mi-ar fi plăcut mai mult să mă bucur decât să fiu competitivă. Am fost în atât de multe locuri frumoase și în momentele alea pentru mine era mai important să câștig, să fiu prima, să fiu acolo în top pentru că asta am învățat în gimnastică, și nu prea m-am bucurat de peisaj. Cantonamentele și antrenamentele de-a lungul anilor m-au ajutat în această competiție pentru că am putut să rezist fizic. Acolo chiar este o competiție din punct de vedere fizic care te solicită maxim”, a mai povestit Larisa Iordache pentru EGO.ro, completând că cel mai mare impediment în cursă a fost timiditatea.

„Sunt mai timidă, sunt la locul meu, nu vreau să deranjez pe absolut nimeni, cred că ăsta a fost și unul dintre impedimentele pe care l-am mai depășit și acum sunt mult mai dezinvoltă. Doar că o să vedeți cum s-a întâmplat la „America Express” pentru că nu pot să vă dau mai multe detalii. Dar da, sunt la locul meu și asta un pic mi-a dat bătăi de cap”.

Larisa Iordache s-a întors schimbată de la „America Express”
Larisa Iordache s-a întors schimbată de la „America Express”

Anul acesta, spre deosebire de sezoanele trecute, reality show-ul a avut parte de multe momente palpitante, căci multe dintre filmări au avut loc în zone de risc, iar producătorii au fost nevoiți să suplimenteze măsurile de siguranță, atât pentru prezentatoare, cât și pentru concurenți.

Cu toate acestea, Larisa ne-a mărturisit că nu a apăsat butonul de panică (nr. toți concurenții au la dispoziție un telefon pe care pot să-l folosească în cazuri extreme, atunci când nu se simt în siguranță), însă a avut parte și de evenimente neprevăzute.

„Cred că am avut o singură seară în care am avut puțină teamă, doar că eu sunt genul de persoană care crede că lucrurile se întâmplă la momentul lor și nu stau să mă gândesc la lucruri negative în general. Doar că da m-am panicat și eu. Am avut momente chiar și în timpul zilei în care am fost panicată, doar că fac parte din viața noastră aceste momente și mă bucur că le-am depășit pentru că am devenit un eu mai bun. Veți vedea în curând dacă s-a plâns mult. Pot să zic că da”, a mai completat Larisa Iordache pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *