Amestecul puternic care te scapă de buruienile din curte. E simplu și ieftin, efectele sunt uimitoare

Cea mai eficientă, simplă și ieftină metodă prin care poți scăpa de buruienile din curte.
Amestecul puternic care te scapă de buruienile din curte. E simplu și ieftin, efectele sunt uimitoare

Ne apropiem încet dar sigur de sezonul călduros, iar cei care locuiesc la casă au atât motive de bucurie, întrucât vor petrece mai mult timp în curte, dar și de îngrijorare, deoarece știu că în grădina lor vor apărea nedoritele buruieni. Astăzi îți vom dezvălui un amestec natural care va elimina extrem de eficient plantele nedorite din curtea ta. În plus, această soluție ține și cu casa, întrucât nu vei cheltui mai nimic pentru ea. Deci un dublu avantaj, așa că merită să încerci!

Amestecul puternic care te scapă de buruienile din curte

Pe un grup de Facebook, pasionații de grădinărit din Marea Britanie au dezvăluit cea mai eficientă și rapidă metodă prin care poți elimina buruienile din curte. Cel mai probabil și tu ai în dulap toate ingredientele de care ai nevoie pentru ea.

Unul dintre membrii grupului a răspuns la postarea unui alt utilizator care și-a strigat disperarea că nu mai poate scăpa de buruienile din grădină: „Eu folosesc oțet alb, detergent de rufe și sare. Funcționează fabulos, jur” .

Un al doilea a fost de acord că acest amestec face minuni: „Sare, oțet, apă și detergent de rufe amestecate și pulverizate pe zonă.”

O altă persoană a comentat și ea la postare: „Eu folosesc oțet alb, un strop de detergent și o cantitate bună de sare. Împreună formează un spray magic de casă pentru distrugerea buruienilor, se pune într-o sticlă cu pulverizator și se pulverizează pe buruieni. Acest lucru oprește revenirea buruienilor”.

Citește și: „Cu ce să stropești trandafirii primăvara ca să înflorească tot anul. Secretul pe care doar grădinarii îl știu

De ce merită încercat acest amestec

Motivul pentru care soluția atât de simplă funcționează de minune este deoarece ingredientele acționează sinergic, iar împreună distrug buruienile și le împiedică să crească din nou.

Oțetul alb va usca porțiunea superioară a acestora, sarea va face ca amestecul să fie mai puternic pentru a ucide buruienile mai rezistente, iar adăugarea unui strop de detergent de rufe va asigura răspândirea amestecului în frunze și rădăcini.

Poți să pui amestecul într-o sticlă cu pulverizator și să îl folosești direct pe buruienile din curte. Dar poți, de asemenea, să torni o cantitate mică deasupra dacă nu ai recipient cu puverizator.

Întrucât amestecul este atât de puternic în distrugerea buruienilor, este important să îl ții departe de plantele pe care le îndrăgești, deoarece le poate distruge și pe acestea.

Un alt expert în grădinărit a sugerta ca amestecul să fie folosit într-o zi însorită pentru cele mai bune rezultate, iar în ceea ce privește mirosul, acesta nu ar trebui să dureze mult timp.

Oțetul miroase, dar dispare după 30 de minute. Ucide buruienile de fiecare dată, ieftin și ușor. Am folosit acest amestec ani de zile, asta după ce am cheltuit atât de mult pe alte soluții”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.2 35 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *