Amestecul secret pe care hotelurile îl folosesc la curățarea podelei. Așa faci curat în toată casa

Dacă vrei ca podelele tale să arate precum cele din hoteluri, ar trebui să aplici acest truc.
Amestecul secret pe care hotelurile îl folosesc la curățarea podelei. Așa faci curat în toată casa

O podea curată și strălucitoare poate schimba complet atmosfera unei încăperi. Când intrăm într-un hotel, suntem adesea impresionați de nivelul de curățenie și de strălucirea podelelor. Dar cum reușesc aceste hoteluri să mențină podelele impecabile? Ei bine, secretul constă într-un amestec natural și extrem de ușor de făcut. Iată trucul simplu și eficient de a avea pardoseala locuinței tale extrem de curată și împrospătată pentru mai mult timp.

Amestecul secret pe care hotelurile îl folosesc la curățarea podelei

Produsele pentru curățarea pardoselilor au de cele mai multe ori un miros plăcut, care însă din păcate nu rezistă prea mult timp. Exsită însă un truc cu ajutorul căruia vei da o notă parfumată și de prospețime casei tale pentru o perioadă mai îndelungată. În plus, vei observa un efect pozitiv și asupra îndepătării murdăriei.

Citește și: De ce să pui coji de lămâie pe pervaz. Acest truc banal te scapă de o mare problemă

Trucul constă în combinarea unui astfel de produs de curățare cu lămâie. Această combinație va spori beneficiile, iar mirosul va dura mai mult timp. Pentru acest lucru vei avea nevoie de următoarele:

  • lămâi proaspete (asigură-te că nu au stat foarte mult timp în frigider);
  • apă
  • soluție pentru spălat podelele la alegere.

Stoarce mai întâi o lămâie, iar sucul rezultat adaugă-l într-o găleată cu soluție. Diluează amestecul cu apă și este gata de folosire. Spală suprafețele așa cum o faci în mod obișnuit. Vei observa cât de repede se va curăța pardoseala și cum prospețimea va dura pentru mult timp.

Lămâia este cunoscută pentru parfumul său și mai ales pentru conținutul ridicat de vitamina C. Din acest motiv, ea este adesea folosită pentru curățenia casnică, întrucât are proprietăți antibacteriene, degresante și dezinfectante care ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute din casă. De asemenea, sucul de lămâie lasă un parfum răcoritor pe suprafețele pe care este folosit.

Amestecul de lămâie cu odorizant este un truc folosit atât de hotelieri, cât și de experții în curățenie pentru a lăsa podelele curate.

Toarnă suc de lămâie pe mătură și vei obține un efect incredibil

Lămâia este un citric delicios și extrem de sănătos. Ea poate fi folosită în bucătărie pentru a asezona diferite preparate, dar poate fi de ajutor și în treburile casnice. Așa cum am aflat mai sus, poate fi utilizată cu succes în curățenie, curățând foarte bine suprafețele și împrospătând aerul.

Citește și: De ce să presari coji de lămâie în grădina casei. Trucul din bătrâni e uluitor, te scapă de o mare problemă

Pe lângă metoda de a spăla podeaua folosind lămâie, un alt truc genial te poate ajuta la curățenie. Poți turna suc de lămâie și pe mătură înainte de a te apuca de treabă. Vei reuși astfel să dezinfectezi mult mai bine podeaua și vei îndepărta murdăria cu ușurință.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *