AMI, dezvăluiri emoţionante despre cea mai mare dezamăgire în dragoste: „Mult timp n-am fost pregătită să iubesc din nou” EXCLUSIV

Solista ne-a vorbit despre partenerul ideal, despre muzică, dar și despre bullying.
AMI, dezvăluiri emoţionante despre cea mai mare dezamăgire în dragoste: „Mult timp n-am fost pregătită să iubesc din nou” EXCLUSIV

O știm și o iubim pe AMI, un artist în adevăratul sens al cuvântului, care a reușit să aibă o prezență plăcută încă de la primele apariții. Totuși, la fel ca alte persoane, vedetele trec și prin episoade mai puțin plăcute. AMI ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre carieră și despre dragoste.

AMI: „Trăiesc intens și iubesc sincer”

AMI ne-a vorbit despre carieră și provocările din industria muzicală, dar și despre cum vede relațiile amoroase. În trecut, frumoasa cântăreață a avut de înfruntat o provocare. La începutul carierei, legătura de iubire pe care o trăia pe atunci s-a năruit, însă a avut multe de învățat din această experiență.

Ai spus că relația ta s-a distrus din cauza carierei. Cum ai trecut peste această dezamăgire în dragoste?

AMI: Cu greu și mult timp n-am fost pregătită să iubesc din nou. Însă am avut doar de învățat din acea experiență. Eram la început de carieră, mi se întâmplau lucruri minunate pe de o parte, iar pe plan personal se năruia totul. N-am știut în acel moment ce era de făcut, am lăsat lucrurile să se întâmple exact așa cum au venit, le-am acceptat și am mers mai departe. Succesul pe care îl aveam, credeam că mă va ajuta să trec mai ușor peste despărțire, dar a fost doar o iluzie. Cu timpul mi-am acceptat și greșelile și deciziile și felul în care a decurs totul. Și am înțeles că așa a trebuit să fie mai bine pentru amândoi, ca azi, să fim amândoi fericiți, separat.

Este ceva ce faci diferit în ziua de astăzi cu privire la relațiile amoroase?

AMI: Fac doar ceea ce simt. Nu-mi impun limite ori nu urmez vreo regulă. Trăiesc intens și iubesc sincer, iar dacă lucrurile nu funcționează cum mă aștept, știu că trebuie să mă retrag din timp.

AMI, una dintre cele mai de succes cântărețe din România
AMI, una dintre cele mai de succes cântărețe din România

„Important e să nu renunți, chiar dacă e greu și provocări sunt la tot pasul”

Te vezi lucrând în televiziune?

AMI: Dacă mi s-ar oferi ocazia, nu aș spune nu. Aș încerca. Mai ales că am și urmat cursurile unei școli de televiziune și am puțină experiență în domeniu. Cel mai bine mă descurcam și îmi plăcea la pupitrul de știri. Însă știu că m-aș descurca și ca moderator.

Care crezi că sunt cele mai mari provocări din industria muzicală?

AMI: Una dintre cele mai mari provocări ale unui artist în acest domeniu, este să se mențină ‘on top’. Odată cu succesul vine și această presiune și ești nevoit să îi faci față. Industria muzicală e într-o continuă schimbare și evoluție și trebuie să te adaptezi de fiecare dată, fără să renunți la tine și la ceea ce te face autentic. Să te reinventezi, să fii creativ și mereu la curent cu tot ceea ce e în trend, e necesar, și te poți pierde pe drum, dacă n-ai suficientă răbdare și încredere în tine. O altă provocare este să-ți ții aproape publicul și să atragi și altul nou. Eu am trecut prin toate și încă trec, încă învăț, încă evoluez. Important e să nu renunți, chiar dacă e greu și provocări sunt la tot pasul, asta înseamnă doar evoluție.

AMI: „Hate-ul sub orice formă nu e despre mine, ci despre cel care-i dă naștere”

Cum faci față hate-ului din mediul online?

AMI: Nu prea am hate, ori nu-l văd eu, nu știu. M-am confruntat cu prejudecăți mai mult pe la începutul carierei și pe alocuri m-a afectat. O luam personal. În timp mi-am dat seama că oamenii au tot felul de așteptări și vor avea întotdeauna ceva de adăugat la adresa ta. Dar de fapt hate-ul sub orice formă nu e despre mine, ci despre cel care-i dă naștere.

Te-ai luptat cu bullying-ul în copilărie?

AMI: Din fericire, nu. Porecle am avut și încă mai am, însă sunt sub formă de alint. Știu, însă, că din păcate este un fenomen în creștere la noi, iar consecințele pe termen lung ale bullying-ului le știm cu toții. Mă bucur, totuși, că există din ce în ce mai multe voci care au curaj să spună prin ce trec, și că sunt numeroase campanii care promovează metode de prevenire a violențelor de orice fel și din orice mediu.

„Nu sunt perfectă, deci n-am căutat vreodată acel partener care să le aibă pe toate”

Ce alegi: carieră sau viață amoroasă? Ce te face mai fericită?

AMI: Experiențele prin care am trecut m-au învățat că e nevoie de echilibru și că niciuna din ele n-ar trebui să lipsească din viața mea. Cred în echilibru mai mult ca oricând. Cu efort, înțelegere, susținere, comunicare, mici sacrificii sau compromisuri din partea ambilor parteneri, lucrurile pot funcționa în paralel fără nicio problemă. Depinde doar de cât de multă iubire și dorință există acolo.

Crezi că este greu ca un artist să aibă o relație cât mai sănătoasă? Cum arată partenerul perfect pentru tine?

AMI: Nici eu nu sunt perfectă, deci, nici eu n-am căutat vreodată acel partener care să le aibă pe toate. Ideal pentru mine e omul care m-a făcut să îi iubesc toate imperfecțiunile. Care la rândul său știe că nu sunt perfectă și mă lasă să fiu eu în toate formele, fără să încerce să mă schimbe. E cel alături de care evoluez. Cel care mă domină, dar îmi oferă libertatea de care am nevoie. El e bărbatul meu imperfect, pe care îl admir și respect.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *