Ana Baniciu este pe ultima sută de metri cu sarcina. „Edy este speriat, nu mă atinge pe burtă deloc că are impresia că nu știu ce se poate întâmpla” VIDEO EXCLUSIV

”Acum încep să mă resimt un pic”

Ana Baniciu mai are doar câteva săptămâni până va aduce pe lume primul ei copil. Artista se bucură de sarcină, fiind printre acele norocoase care au parte de o perioadă liniștită, și abia așteaptă să își strângă în brațe băiețelul. Ana Baniciu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu are pofte, grețuri, cu atât mai mult frici, ba chiar râde și mărturisește că singurul panicat din familie este soțul ei, Edy Kovacv, care de ceva vreme nici nu vrea să se apropie de burtică, de teamă să nu o atingă cumva greșit.

Ana Baniciu: „Voi naște natural”

Anul trecut, Ana Baniciu și Edy Kovacs își oficializau relația în fața familiei și a prietenilor, ca mai apoi, la scurt timp să dea marea veste că familia lor se mărește. Cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment, artista pare extrem de vioaie și doar burtica proeminentă arată că este însărcinată în 7 luni.

”Să știi că am pus câteva kilograme, dar dacă pornești de la minus infinit nu se prea vede. Eu am pus, am văzut că am pus, doar că eram foarte slabă când am rămas însărcinată și într-adevăr se vede foarte puțin. Mă bucur că m-am menținut. Eu ca eu, dar Edy cred că avea impresia că o să fac ceva, nu o să mai intru pe ușă. E foarte mândru, zice tuturor că sunt în formă”, ne-a mărturisit artista.

Cele câteva kilograme despre care vorbește Ana Baniciu nu se văd deloc, se vede în schimb strălucirea de pe fața ei, pesemne că nu a experimentat grețurile sau schimbări hormonale bruște.

”Mă țin încă în forță, mă mențin. Acum trebuie să recunosc că am avut o sarcină ușoară, nu am de ce să mint sau să fac pe mironosița să zic că vai mi-a fost rău. Nu. Nu mi-a fost rău deloc. Am fost norocoasă din punctul ăsta de vedere și acum încep să mă resimt un pic, la modul că sunt mai grea pe picioare, mă simt un pic mai greu, adică mă mișc un pic mai greu. Încerc să-mi ascult organismul și să fac ce îmi cere. Mai am și momente când exagerez, evident, mă doare lombarul, dar asta e, vine la pachet”.

Citește și: Singura dorință a lui Mircea Baniciu după ce a aflat că fiica lui, Ana Baniciu, este însărcinată: “E foarte emoționat!” VIDEO EXCLUSIV

„N-am mai fost de mult atât de calmă”

Cel mai fericit este soțul ei, care se aștepta ca artista să ia mai multe kilograme în sarcină, iar acum o privește cu admirație și se mândrește prietenilor și apropiaților ori de câte ori are ocazia.

”Edy a fost un norocos. Cred că i-a fost lui teamă că știa de la toată lumea că o să explodeze hormonii și o să urlu, o să plâng. Dar a fost foarte chill. Primul trimestru a fost un pic mai greuț, dar din momentul în care am intrat în al doilea am fost foarte liniștită. N-am mai fost de mult atât de calmă cum am fost în perioada asta. Chiar e un norocos că nu i-am făcut nicio problemă. Nu am avut nici pofte, n-am avut nimic. Am stat cumințică acolo”, a spus amuzată fiica lui Mircea Baniciu.

Nici ei nu îi vine să creadă cât de potolită stă și cum de ascultă sfaturile medicilor și a celor din jur. Toată viața ei a fost extrem de activă, ba chiar a făcut chiar și muncă de bărbat mai toată viața ei, spre exemplu și-a cărat singură pianul de 70 de kilograme în momentul în care s-a mutat în casă nouă, iar acum trebuie să privească totul fără să miște nici măcar o vază.

”Mă enervează că ne mutăm la casă nouă și că nu pot eu să-mi car toate lucrurile, să le pun, să mă urc pe scări și să fac. Sunt terminată cu chestia asta pentru că mă simt așa, că nu pot să le duc pe toate la bun sfârșit. Mie îmi place să car, asta este viața mea, am cărat mereu plase și altele, iar acum nu am voie să car nimic. Chiar a fost o perioadă tristă din punctul ăsta de vedere”, a mai completat amuzată artista.

Ana Baniciu vrea să nască natural

Conștientă de faptul că în momentul de față cel mai important este bebelușul ei, Ana Baniciu nu se implică fizic în procesul de mutare în casa nouă, ci își dedică timpul comunicării cu fiul ei.

”Îi vorbesc. Am început de curând să îi vorbesc. Mă rog, i-am vorbit de la început, dar acum mai cu seamă pentru că am o aplicație care îmi spune că acum ne și aude. Edy este speriat, nu mă atinge pe burtă deloc că are impresia că nu știu ce se poate întâmpla. În schimb eu sunt aici, simt toate mișcările care sunt. Ce să zic, fotbalist cred că se face. Am deja un jurnal, am și niște poze drăguțe. Am o cutie pe care scrie MOM și unde acolo o să-i pun eu niște gânduri ale mele”, ne-a mai povestit Ana Baniciu.

Chiar dacă nu a scris deocamdată nicio piesă pentru fiul ei, Ana Baniciu va apărea însărcinată în cel mai recent videoclip al ei, iar asta va fi  ca o amintire pentru cel mic.

”O să lansez piesă, săptămâna viitoare, dar nu despre asta. Că așa s-a nimerit. Este o piesă pe care o am de înainte să rămân gravidă și acum s-a nimerit să filmăm clip la ea. O să fie foarte mișto. Arăt ca un ardei umplut în clip, dar acum s-a filmat clipul deci asta e”.

Citește și: Ana Baniciu și-a afișat burtica de gravidă. Cât de bine îi stă însărcinată în cinci luni, fanii sunt topiți după ea

În clipa de față, Ana Baniciu și Edy Kovacs nu sunt doar pe ultima sută de metri cu sarcina, dar și cu amenajările pentru noua lor locuință. Cei doi vor ca micuțul să vină în casă nouă, să fie totul pregătit ca la carte, astfel că se roagă de el să îi aștepte și să nu se grăbească. Cum artista și-a propus să nască natural, sunt mari șanse ca micuțul să nu vină pe lume conform calculelor medicale.

”Voi naște natural. S-a făcut deja contractul, știi cum se zice, la spitalul unde o să nasc. Am optat pentru o naștere naturală. Este când o vrea să vină. Noi sperăm să vină după ce ne mutăm. Bine că nu mai avem foarte mult. Îmi place foarte mult cum a ieșit. Mai avem doar să punem mobila, în rest suntem ok. Respirăm ușurați”, a mai completat Ana Baniciu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *