Motivul pentru care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat, deși sunt despărțiți de doi ani. Sunt acuzații grave

Scandalul continuă între cei doi foști parteneri
Motivul pentru care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat, deși sunt despărțiți de doi ani. Sunt acuzații grave

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit în urmă cu mai bine de doi ani, dar încă nu au divorțat. Recent, impresara i-a adus noi acuzații tatălui fiului său. Iată ce a scos la iveală!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu mare scandal, asta după ce antrenorul a înșelat-o în repetate rânduri. În prezent, Reghe trăiește o poveste de iubire cu Corina Caciuc, femeia care i-a mai dăruit un băiețel. Pe de altă parte, Laurențiu Reghecampf încă nu a divorțat oficial de Anamaria Prodan, iar scandalul dintre cei doi este din ce în ce mai aprig.

Impresara a dezvăluit că Reghe să încheie procesele, pentru că și-ar dori să obțină bani de pe urma ei. Prodanca susține că l-a rugat de multe ori să divorțeze amiabil la notar, însă ar fi refuzat.

Citește și: Cine ar fi noul iubit al Anamariei Prodan. Ce cadou de 100.000 de euro i-a făcut vedetei, fanii sunt uluiți

Impresara este foc și pară

În momentul de față, cei doi au 5-6 procese pe rol, iar divorțul este departe de a se fi pronunțat. Conform Click, Reghe și Anamaria urmează să se întâlnească la tribunal în vara lui 2024.

„Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul “ Tare e tot” cu Viorel Grigoroiu.

Reghe îi aduce și el acuzații

La tribunal, Laurențiu Reghecampf ar fi invocat mai multe motive, printre care și faptul că Anamaria nu-l lasă să comunice cu băiatul lor.

„Unul dintre motivele invocate de el în actele de la divorț a fost că i-am distrus eu cariera. Ce pot să mai spun eu acum?! Recunoștința e boală grea. Când nu ai așa ceva, nu ai caracter! Să ajungi de la Champions League, cu Steaua în cădere liberă în Arabia, cu ultima clasată, din patru meciuri are patru înfrângeri.

Mircea Lucescu a spus că viața profesională a unui fotbalist e strâns legată de viața lui personală, și unde viața personală nu merge, mână în mână, cu cea profesională, declinul e aproape. Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”, a adăugat impresara.

Citește și: Prima reacție a Anamariei Prodan după ce Flavius Nedelea a fost arestat. Ce probleme cu legea are fostul ei iubit, nimeni nu se aștepta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
3.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *