Anamaria Prodan iubește din nou? Cine este bărbatul care o sărută cu foc pe vedetă, imaginile i-au dat de gol

Are Anamaria Prodan un nou iubit?

Anamaria Prodan a trecut prin foarte multe lucruri în ultimul an, dar acum pare să fi lăsat în spate dezamăgirile și trădările din relațiile trecute. De curând, impresara a apărut alături de un nou bărbat și pare mai fericită și mai radiantă ca niciodată. Are vedeta o nouă relație? Iată cine o sărută cu foc. Surpriza este una uriașă!

Iubește Anamaria Prodan din nou?

Nu mai este niciun secret că la finalul anului trecut Anamaria Prodan a divorțat cu scandal de Laurențiu Reghecampf, bărbat cu care a avut un mariaj de 15 ani de zile și cu care și un copil, pe Bebeto.

Ulterior, impresara a format un cuplu cu Flavius Nedelea, dar cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce și-au oficializat relația. Acum, însă, vedeta a fost surprinsă sărutându-se cu un bărbat. Nu oriunde, ci în Bali.

Este vorba despre nimeni altul decât celebrul actor Cristi Iacob. Cei doi se află acum în Bali și filmează pentru comedia romatică ”Complotul bonelor”, unde vor forma un cuplu.

Însă, se pare că cei doi au dorit să exerseze scena sărutului și în afară programului, potrivit celor de la Click!, care au publicat și câteva imagini fierbinți cu cei doi.

”Erau super relaxați, beau cu un grup de prieteni. Cei doi erau nedezlipiți. Trei ore cât am stat în club cu familia, ei au râs și s-au ținut numai în brațe, fără să le pese că se uita toată lumea la ei la cât de tare râdeau”, au declarat surse de la fața locului, pentru publicația citată.

Citește și Anamaria Prodan, schimbare de look îndrăzneață. Ce și-a făcut vedeta, fanii sunt uluiți!

Cristi Iacob si Anamaria Prodan
Cristi Iacob si Anamaria Prodan

”Așa se închide un cerc frumos al vieții mele”

Filmările pentru ”Complotul bonelor” a început la Cluj-Napoca, dar acestea continuă şi în străinătate. După lansarea comediei în România, aceasta va putea fi văzută pe Netflix.

”Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie.

Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a declarat impresara pentru PlaySport.

Citește și Anamaria Prodan, despre fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer: „Am ajutat-o foarte mult, el nu voia să îi lase nimic!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
6.8 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *