Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe. Cum a reacționat după ce magistrații au stabilit o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor

Anamaria Prodan: "Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp"
Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe. Cum a reacționat după ce magistrații au stabilit o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor

Anamaria Prodan a reacționat dur după ce Tribunalul a decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor. În primă fază a fost vorba de o sumă mai mare.

Ce pensie alimentară trebuie să plătească Laurențiu Reghecampf pentru Bebeto

Vineri, pe data de 22 iulie, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Laurențiu Reghecampf împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea. Astfel judecătorii au stabilit ca antrenorul să plătească lunar suma de 2000 de euro. Aceasta este pensia alimentară pentru Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan a reacționat dur deoarece în primă fază Laurențiu Reghecampf trebuia să plătească pensie alimentară 1/3 din veniturile sale lunare. Având în vedere că el câștigă 40 000 de euro pe lună de la Neftchi Baku, pensia alimentară ar fi trebui să fie de 7000 de euro pe lună. Oamenii legii au înlocuit însă cota de 1/3 cu o sumă fixă de 2000 de euro pe lună. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan este obligată să îi plătească lui Laurențiu Reghecampf cheltuielile cu avocatul. Este vorba de o sumă de 9000 de lei. Decizia instanței este definitivă.

Anamaria Prodan, reacție dură după decizia instanței. „Va ajunge rău cu tot ce face”

Anamaria Prodan a reacționat dur după ce a aflat decizia instanței. Cunoscuta impresară susține că Laurențiu Reghecampf este primit la ei acasă, să își vadă copiii și poate să0i ajute oricând cu ce dorește. Totodată, Anamaria Prodan este revoltată din cauza faptului că, deși Laurențiu Reghecampf a deschis Ordonanța, ea trebuie să plătească cheltuielile de judecată.

„Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea! Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui! Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Vă reamintim că divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf durează de mai bine de un an. Antrenorul are deja o altă familie, iubita lui aducând pe lume un băiețel în urmă cu două luni. Recent a avut loc procesul pentru a se stabili ce sumă va plăti Laurențiu Reghecampf drept pensie alimentară pentru Bebeto.

3.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.