Anamaria Prodan recunoaște că l-a mai iertat pe Laurențiu Reghecampf, în trecut, pentru infidelitate: „Plângea! Își cerea iertare” VIDEO EXCLUSIV

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre Laurențiu Reghecampf

Scris de:

Iulia Statie

25 Jul. 2023

Anamaria Prodan a fost pregătită să facă dezvăluiri senzaționale despre mariajul cu Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate pentru Ego.ro. Căsnicia celor doi a ajuns la final după ce s-a aflat că antrenorul are o altă relație, cu o tânără care l-a făcut tatăl unui băiat. Totuși, se pare că nu a fost primul episod de infidelitate pe care l-a avut acesta, după cum a mărturisit chiar impresara.

Anamaria Prodan, despre infidelitățile fostului soț

Întrebată dacă l-ar fi iertat pe Laurențiu Reghecampf, dacă nu intervenea o sarcină, Anamaria Prodan a mărturisit că nu a fost prima oară când fostul soț a călcat strâmb. Ba chiar, se pare că de fiecare dată acesta își cerea iertare de la impresară, alături de care s-a iubit timp de 15 ani:

„Nu era de iertat, nu era prima dată! Nu era prima dată! Acestea erau niște probleme ale vieții lui. Vorbeam cu el foarte mult și îi spuneam: ‘Tata, ți-am construit ceva ce nimeni pe pământul acesta nu o să îți mai dea! Nu mai are cum, nimeni, să construiască așa ceva! Ți-am construit ceva minunat, avem ceva minunat! Avem copii care trebuie să ia exemplu de la mine și de la noi! Avem ce nu are nimeni în țara aceasta!’. Plângea. Își cerea iertare!”.

Ce spunea Laurențiu Reghecampf într-un interviu dat înainte de divorț

Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit și despre un interviu oferit de Laurențiu Reghecampf, cu o lună înainte să se afle totul despre divorț. Vedeta a punctat că, pe atunci, antrenorul spunea că episodul cu Dan Alexa nu le-a afectat povestea amoroasă:

„Nici el nu va putea trece niciodată. (n.r. peste relația cu ea) Infidelitatea, în viziunea mea, este forma de exprimare a bărbatului slab, care nu are încredere în el și caută confirmări și reconfirmări în femei ușoare, femei care nu contează pentru că un bărbat puternic face fericită o singură femeie și familia lui. Un bărbat puternic luptă pentru familia lui și pentru fericirea soției și a copiilor. Îți aduci aminte interviul lui Reghecampf dat cu puțin timp înainte de nebunia în care am intrat împreună? Când Ovidiu Ioanițoaia, înainte cu o lună să apară divorțul, l-a întrebat: ‘A avut vreo legătură povestea cu Alexa în viața voastră?’. El a spus: ‘Niciodată! Dacă exista așa ceva, o legătură între Anamaria și Dan Alexa nu mai existam noi, eu și familia noastră!'”.

„Oamenii din fotbal știau, dar de frica mea nimeni nu comenta!”

În plus, frumoasa vedetă a sugerat că există oameni implicați în lumea fotbalului care știau de infidelitățile antrenorului. Totuși, Anamaria Prodan și-a dorit, mult timp, ca aceste lucruri să nu se afle:

„Prefața la cartea mea, ‘Eu sunt Anamaria Prodan’, este scrisă de Laurențiu Reghecampf, este ceea ce gândea și gândește despre mine. Dacă citiți, plângeți. De asta stăteam de fiecare dată și mă uitam la el, gândindu-mă: ‘Este un om mult prea bun! Este, prin definiție, cumva bun, dar, prin bunătatea aceasta, cred, se rostogolește!’. El nu știe să se apere, are slăbiciuni foarte mari și oamenii îl atacă exact acolo. De asta am stat atât de aproape de el, cu atât de multe probleme ale lui am luptat și am reușit foarte frumos să trecem peste ele fără ca nimeni, de frica mea, să comenteze. Oamenii din fotbal știau, dar de frica mea nimeni nu comenta! Și atunci, treceam peste ele și făceam iar un reality show, încă un sezon, ca el să crească și mai tare ca și imagine. Crescând foarte puternic ca imagine, era greu să te lovească cineva. Pe el l-au lovit doar prin ceea ce s-a întâmplat astăzi cu el”.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *