Anca Dinicu, surprinsă alături de noul iubit în club. Atingeri pătimașe în public, actrița nu a mai fost văzută niciodată așa cu vreun partener

Actrița nu își mai ascunde iubitul

Scris de: Daoud Andra

09 Apr. 2024

Anca Dinicu este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, însă de curând a fost surprinsă alături de partenerul ei. Actrița și iubitul ei au petrecut noaptea într-un club din Capitală, iar gesturile tandre dintre ei nu au lipsit.

Anca Dinicu a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de iubit

Îndrăgita actriță Anca Dinicu, pe care publicul o cunoaște din serialul ”În puii mei”, unde a jucat alături de Mihai Bendeac, dar și din alte filme de comedie, este îndrăgostită. Actrița preferă să fie discretă în ceea ce privește viața personală, însă de curând și-a asumat relația cu iubitul ei.

Citește și: Anca Dinicu recunoaște că a „fentat” o probă de la admiterea de la UNATC. „Chiar nu am voce” VIDEO EXCLUSIV

Anca și bărbatul misterios cu care formează un cuplu au petrecut noaptea într-un club din București și au fost surprinși de paparazzi. Potrivit cancan.ro, nu au lipsit gesturile provocatoare între cei doi, iar bărbatul a mângâiat-o, la un moment dat, pe iubita lui în văzul lumii.

Chiar dacă nu s-a afișat alături de iubitul ei pe rețelele de socializare, Anca Dinicu pare fericită și îndrăgostită în imaginile surprinse în club. Partenerul ei de viață nu este persoană publică.

Anca Dinicu, pe scena de la teatru

Legătura dintre ea și Mihai Bendeac

Chiar dacă show-ul ”În puii mei” nu se mai produce, Anca Dinicu și Mihai Bendeac au rămas în relații foarte bune și sunt colegi în continuare, la teatru. Multă vreme, telespectatorii au crezut că cei doi formează un cuplu, mai ales că s-au și sărutat la un moment dat, în direct la televizor. În realitate, Anca și Bendeac sunt doar foarte buni prieteni și colaborează excelent pe plan profesional, după cum a mărturisit actrița, într-un interviu acordat recent.

“Relația mea cu Mihai Bendeac a început odată cu colaborarea mea în cadrul emisiunii În puii mei. Colegul meu, Vlad Drăgulin, mă recomandase și era presiune mare. După prima zi de filmări m-au chemat și mi-au spus că vor o colaborare de lungă durată. Mi-a plăcut în echipa încă de la început și nu a fost niciodată vreun moment în care să mă simt în plus.

Citește și: Anca Dinicu suferă de o sumedenie de intoleranțe și alergii: ”Le-am descoperit întâmplător”. Ce dietă ține actrița VIDEO EXCLUSIV

Da, eu și Mihai avem o chimie bună. Am făcut împreună teatru, serial, emisiune, reclame și urmează și un film. El este cel tipicar, dar cred că asta ajută enorm în construcția unui proiect. Dacă nu ești atent la detalii se pierde din calitate și este păcat. Relația actor/regizor nu cred că trebuie să vină din studierea elementelor convenționale, ci a celor extraordinare.

Mă așteptam să fie mai dificil, pentru că știu cât e de perfecționist și îmi era frică să nu-l dezamăgesc. Dar mai ales voiam să mă ridic la nivelul așteptărilor. Mihai mi-a oferit cele mai frumoase roluri și mă bucur de experiența de a lucra împreună, de fiecare dată când avem ocazia. Pentru că e un izvor de creație, imaginație și o bună sursă de inspirație. Dacă ești actor, fă în așa fel încât măcar o dată în viață să joci în regia lui”, a declarat Anca Dinicu în urmă cu câteva luni, pentru Fanatik.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *